ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην Εθνική για πρώτη φορά Βέλλιος, Παπάζογλου και Οικονόμου

Στην Εθνική για πρώτη φορά Βέλλιος, Παπάζογλου και Οικονόμου

Οι Απόστολος Βέλλιος, Θανάσης Παπάζογλου και Μάριος Οικονόμου κλήθηκαν για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας. Δείτε τους έξι νέους, αλλά και τους επτά που κόπηκαν σε σχέση με την προηγούμενη κλήση του Μίχαελ Σκίμπε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, ανακοίνωσε τις κλήσεις του για τις φιλικές αναμετρήσεις με τις αντίστοιχες των Μαυροβουνίου (24 Μαρτίου, 20:00) και της Ισλανδίας (29 Μαρτίου, 20:30), αμφότερες στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε σχέση με την προηγούμενη κλήση του Γερμανού τεχνικού για τα φιλικά ματς με Λουξεμβούργο και Τουρκία, στις 13 και 17 Νοεμβρίου του περασμένου έτους (2015), έχουμε έξι νέα πρόσωπα. Είναι οι Κώστας Σταφυλλίδης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Μάριος Οικονόμου, Θανάσης Παπάζογλου και Απόστολος Βέλλιος. Μάλιστα οι τρεις τελευταίοι, καλούνται για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδας.

Αναφορικά με αυτούς που δεν είναι στις κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε για τα ματς με Μαυροβούνιο και Ισλανδία, σε σχέση με τα αντίστοιχα με Λουξεμβούργο και Τουρκία είναι επτά και είναι οι εξής: Απόστολος Γιάννου, Χρήστος Αραβίδης, Σωτήρης Νίνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα και Στέλιος Κίτσιου.

Ουσιαστικά ο Γερμανός τεχνικός δεν πήρε τρίτο γκολκίπερ για τις φιλικές αναμετρήσεις του Μαρτίου, από τους παίκτες που έχουν κληθεί μόνον επτά αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν έχει εκπροσώπηση, μετά και την πώληση του Νίκου Καρέλη στην Γκενκ.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν στο ξενοδοχείο "Σουίτες Βουλιαγμένης" την Δευτέρα 21 Μαρτίου και ώρα 20:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22 Μαρτίου.

Τερματοφύλακες

Ορέστης Καρνέζης

Στέφανος Καπίνο

Αμυντικοί

Γιώργος Τζαβέλλας

Κώστας Μανωλάς

Βασίλης Τοροσίδης

Κώστας Σταφυλλίδης

Κυριάκος Παπαδόπουλος

Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Μάριος Οικονόμου

Δημήτρης Σιόβας *

Βαγγέλης Μόρας *

Χοσέ Χολέμπας *

Μέσοι

Κώστας Φορτούνης

Θάνος Πέτσος

Πέτρος Μάνταλος

Παναγιώτης Ταχτσίδης

Αλέξανδρος Τζιόλης

Ανδρέας Σάμαρης

Δημήτρης Πέλκας *

Επιθετικοί

Κώστας Μήτρογλου

Νίκος Καρέλης

Απόστολος Βέλλιος

Θανάσης Παπάζογλου.

Δημήτρης Διαμαντάκος *

* Οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το φιλικό με την αντίστοιχη της Ισλανδίας, την Τρίτη 29 Μαρτίου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ