ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην εθνική Ελπίδων ο Χατζηδιάκος

Στην εθνική Ελπίδων ο Χατζηδιάκος

Ο Αντώνης Νικοπολίδης κάλεσε για πρώτη φορά στην εθνική Ελπίδων τον Παντελή Χατζηδιάκο, ο οποίος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Άλκμααρ στην Ολλανδία

Στην προεπιλογή της εθνικής ελπίδων κάλεσε ο Αντώνης Νικοπολίδης τον Παντελή Χατζηδιάκο, τον 21άχρονο κεντρικό αμυντικό που πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά με την Άλκμααρ στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Είναι πλέον βασικότατος, έχει 19 εμφανίσεις με τις 18 στην 11άδα και η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει την μεγάλη έκπληξη, καθώς έχει πλησιάσει στους δύο βαθμούς τον Άγιαξ και τον... απειλεί για την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League (προκριματικά).

Έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελλάδος U17, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που καλείται στην εθνική ελπίδων, κάτι που σίγουρα άξιζε ο νεαρός που έχει Έλληνα πατέρα και μητέρα Ολλανδή.

Η Ελλάδα είναι στην κορυφή του 1ου ομίλου (UEFA U21 Championship) μαζί με την Κροατία, έχοντας 13 βαθμούς με 4 νίκες και μία ισοπαλία μετά από 5 αγωνιστικές. Στις 22 Μαρτίου αντιμετωπίζει το Σαν Μαρίνο και στις 27 Μαρτίου την Τσεχία.

photo: AZ twitter

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ