ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στη Ρώμη για Ταχτσίδη-Κονέ ο Σάντος

Στη Ρώμη για Ταχτσίδη-Κονέ ο Σάντος
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος ταξίδεψε στη Ρώμη το περασμένο Σαββατοκύριακο για να "τσεκάρει" από κοντά την αγωνιστική κατάσταση των Παναγιώτη Ταχτσίδη και Παναγιώτη Κονέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε στις εξέδρες του "Ολίμπικο" το απόγευμα της Κυριακής για να παρακολουθήσει διά ζώσης το Ρόμα-Μπολόνια.

Ο λόγος φυσικά ήταν η παρουσία δύο Ελλήνων παικτών στις συγκεκριμένες ομάδες, με τον Ταχτσίδη να αγωνίζεται σε όλο το ματς με τη φανέλα της Ρόμα και τον Κονέ να βγάζει και αυτός με τη σειρά του όλο το 90λεπτο για λογαριασμό της Μπολόνια.

Αμφότεροι πάντως έχουν βρει χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους και είναι αρκετά πιθανό ο ομοσπονδιακός τεχνικός να τους συμπεριλάβει στις επόμενες κλήσεις του, ενόψει μάλιστα της δυάδας αγώνων που ακολουθεί με Βοσνία και Σλοβακία.

Να σημειωθεί ότι ο μέσος της Ρόμα δεν έχει φορέσει μέχρι τώρα τη φανέλα με το εθνόσημο ενώ από την πλευρά του ο μεσοεπιθετικός της Μπολόνια ήταν παλαιότερα μέσα στις επιλογές του Πορτογάλου για την Εθνική αλλά είχε μείνει εκτός της αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Euro 2012.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ