ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σούστερ: "Είμαι σε επαφές με την ΕΠΟ"

Σούστερ: "Είμαι σε επαφές με την ΕΠΟ"

Ο 55χρονος Γερμανός προπονητής, Μπερντ Σούστερ, υποστήριξε σε γερμανικά ΜΜΕ ότι είναι σε επαφές με την ΕΠΟ, συζητώντας το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας.

Μιλώντας στην "Bild", ο Μπερντ Σούστερ παραδέχθηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την ΕΠΟ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας, τονίζοντας πως οι επαφές γίνονται μέσω του εκπροσώπου του, Τόμας Κροφτ.

"Ναι, είναι σωστό, Οι Έλληνες είναι σε επαφή με τον ατζέντη μου, Τόμας Κροτ", ήταν η λιτή τοποθέτηση του Μπερντ Σούστερ στη "Bild" ερωτηθείς από Γερμανούς δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Μπερντ Σούστερ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Φορτούνα Κολωνίας, το 1997. Στη συνέχεια κάθισε στους πάγκους των Κολωνίας, Χερέθ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Λεβάντε, Χετάφε, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπεσίκτας και Μάλαγα. Από το Μάιο του 2014 όταν κι απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία των "αλμπιθελέστες" δεν έχει προπονήσει άλλη ομάδα.

Σαν τεχνικός έφθασε στον τελικό του Copa del Rey με τη Χετάφε, το 2007, χάνοντας το τρόπαιο από τη Σεβίλλη. Με τη Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2007-2008, αλλά και το Σούπερ Καπ του 2008.

Μεγάλη ήταν η καριέρα του, ως ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κολωνία κι εν συνεχεία πέρασε από Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο, Λεβερκούζεν και Πούμας. Διεθνής με την εθνική Δυτικής Γερμανίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ