ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Χάσαμε το τεστ, άλλο ματς την Κυριακή"

Σκίμπε: "Χάσαμε το τεστ, άλλο ματς την Κυριακή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος μονάχα με το β' ημίχρονο του αγώνα με την Λευκορωσία και καθόλου με το πρώτο. Τι ανέφερε για τον αγώνα με την Βοσνία την Κυριακή (13/11).

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τη Λευκορωσία και την ήττα με 1-0 στο Φάληρο, ο Μίχαελ Σκίμπε ανέφερε αρχικά στο σχόλιό του πως "έμεινα ευχαριστημένος μόνο με το δεύτερο ημίχρονο, βγάλαμε καλές φάσεις από τα πλάγια και είχαμε 2-3 φάσεις για γκολ.

Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος με το πρώτο μέρος, διότι αφήσαμε πολλούς χώρους για τον αντίπαλο. Ήταν ένα τεστ που το χάσαμε, αλλά και πάλι ήταν σημαντικό να κάνουμε αυτό το τεστ για παίκτες που είτε έρχονται από τραυματισμό είτε δεν έπαιζαν πολύ και ήταν σημαντικό να βρουν ρυθμό.

Για παράδειγμα, έμεινα ευχαριστημένος από τον Παπαδόπουλο. Δεν έπαιζε τις τελευταίες εβδομάδες στη Λειψία και ήταν σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Πλέον, έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με την Βοσνία την Κυριακή".

Για το αν τον απογοήτευσε η μικρή προσέλευση, απάντησε: "Αν την Κυριακή έρθουν πολλοί, δεν θα με πειράξει πολύ. Απλά ήταν ένα τεστ σήμερα. Σημαντικό είναι το κυριακάτικο ματς. Είναι το Βέλγιο, εμείς και η Βοσνία που θα παλέψουμε οι δυο ομάδες για να πάμε στο Μουντιάλ.Θα δούμε άλλο ματς και θα έχει και άλλη ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Και ξέρουμε ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει ο 12ος παίκτης μας".

Για τις πολλές φάσεις που δεχτήκαμε στο πρώτο μέρος με δεδομένη και την απουσία του Μανωλά, απάντησε: "Είναι σωστό ότι ο αντίπαλος έκανε πολλές φάσεις. Αλλά ειδικά για τον Παπαδόπουλο και τον Οικονόμου ήταν σημαντικό να παίξουν. Είδαμε και την σιγουριά που έδινε στο β' μέρος ο Παπασταθόπουλος. Την Κυριακή θα είναι και ο Σωκράτης, και ο Τοροσίδης και ο Τζαβέλλας. Γνωρίζουμε με Πιάνιτς, Ιμπίσεβιτς και Τζέκο τι μας περιμένει την Κυριακή".

Τέλος, για το 4-4-2 που είδαμε σήμερα από την ομάδα, απάντησε: "Σήμερα είχαμε πολλούς επιθετικούς, αλλά το παιχνίδι της Κυριακής περιμένουμε να το διαβάσουν διαφορετικά και να το παίξουν διαφορετικά. Το ταμπλό δείχνει ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα από τη Βοσνία, γι' αυτό και πρέπει να έχουμε δυνατή άμυνα και θαρραλέα και δημιουργική επίθεση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ