ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Θα παίξουμε και πάλι με τρεις στόπερ"

Σκίμπε: "Θα παίξουμε και πάλι με τρεις στόπερ"
Σκίμπε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε προτίθεται να παρατάξει και πάλι την Εθνική με τρεις στόπερ στο φιλικό με την Ισλανδία, ενώ είπε πως θα κάνει αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα. Δεν υπολογίζει τον Πέτσο ο Σκίμπε, τα πλάνα 11άδας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε, τόνισε σε δηλώσεις του στην προπόνηση της Εθνικής στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ότι προτίθεται να παρατάξει και πάλι την ομάδα του με τρεις στόπερ στον φιλικό αγώνα της Τρίτης (29/3, 20:30) με την Ισλανδία, ενώ θα κάνει αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα της 11άδας.

"Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο σε γενικές γραμμές. Δεν μου άρεσε βέβαια η εικόνα που δείξαμε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και θεωρώ πως υπάρχουν τομείς που μπορούμε να είμαστε καλύτεροι.

Θα παίξουμε και πάλι με τρεις στόπερ στο ματς με την Ισλανδία, αλλά θα πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στην άμυνά μας. Θα κάνω αρκετές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Η Ισλανδία είναι καλύτερη ομάδα αμυντικά, παίζει 4-4-2 και για να σκοράρουμε θα πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Όσο για τον κόσμο, είναι στο χέρι των παικτών να τον κάνουμε να επιστρέψει στο γήπεδο", ανέφερε ο Γερμανός προπονητής.

Ατομικό και πάλι ο Πέτσος, οι σκέψεις για 11άδα

Εξάλλου, για ακόμη μια ημέρα ο Θάνος Πέτσος δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της Εθνικής και ο Μίχαελ Σκίμπε δεν μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι κόντρα στην Ισλανδία. Ο διεθνής μέσος της Ραπίντ Βιέννης υποφέρει από πόνους στη μέση. Η απουσία του αναγκάζει τον ομοσπονδιακό προπονητή να αναζητήσει άλλες λύσεις, με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη να έχει τον πρώτο λόγο για το αρχικό σχήμα.

Στο τέρμα αναμένεται να βρίσκεται ο Καπίνο και στην τριάδα της άμυνας ο Μόρας, ο Οικονόμου και ένας εκ των Τζαβέλλα ή Σιόβα. Εξάρι θα είναι ο Τζιόλης αντί του Σάμαρη, σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους δύο επιθετικούς ο Κώστας Φορτούνης και τρίτος χαφ ο Ταχτσίδης. Στις δυο πτέρυγες οι Χολέμπας και Τοροσίδης ως μπακ-χαφ, ενώ στην επίθεση αναμένεται να είναι οι Καρέλης και Βέλλιος, με τον Παπάζογλου να διεκδικεί την θέση από τον επιθετικό του Ηρακλή.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση των διεθνών είναι για αύριο το πρωί (29/3, 11:00). Τέλος, ο Σταμάτης Αντωνίου, μέλος του τεχνικού τιμ της Εθνικής με καθήκοντα αναλυτή, θα παρακολουθήσει τον αυριανό φιλικό αγώνα Εσθονία-Σερβία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ