ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Θα δοκιμάσουμε τον Κουλούρη"

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΒΕΝΤΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Σκίμπε EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε για τον αγώνα με την Ελβετία και είπε πως προτίθεται να δοκιμάσει και τον Κουλούρη, ενώ θα επιμείνει στον έναν επιθετικό. Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Εθνικής μας με την Ελβετία στο ΟΑΚΑ (23/3, 20:00) και τόνισε μεταξύ άλλων πως προτίθεται να δοκιμάσει και τον Κουλούρη, προτού ενσωματωθεί στην Ελπίδων για τον αγώνα με την Τσεχία.

Παράλληλα, ο Γερμανός προπονητής ανέφερε ότι δεν θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία ματς των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Θέλουμε να δούμε αν έχουμε καλή απόδοση και να δείξουμε ότι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, την Ελβετία, που θα βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πως μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν απουσίες, όπως ο Μαντάλος. Έχουμε όμως τον Καρέλη και τον Κουλούρη που είναι νέος, αλλά μπορεί να έχει καλή καριέρα. Συνεχίζουμε να βλέπουμε συνεχώς αγώνες και να ψάχνουμε παίκτες κυρίως στο μεσοεπιθετικό τομέα", ανέφερε αρχικά ο Σκίμπε και συνέχισε:

"Έχω την αίσθηση ότι είμαστε σε όμιλο που είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Θεωρώ ότι έχουμε καλύτερους παίκτες και περιμένω την ανάλογη απόδοση ώστε να προκριθούμε και στη δεύτερη φάση και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί".

Για τις σκέψεις του αναφορικά με την ενδεκάδα, σχολίασε: "Όχι, δεν θα ήθελα. Πολλοί όμως από τους παίκτες θα είναι στην αρχική ενδεκάδα. Θα είναι ο Καρνέζης, ο Μανωλάς, ο Παπασταθόπουλος και φυσικά ο Μήτρογλου στην επίθεση".

Για τη μεσοεπιθετική γραμμή, ανέφερε: "Θα έχουμε το μυαλό μας στην επίθεση. Έχουμε τον Καρέλη και τον Κουλούρη. Θα δοκιμάσουμε τον Κουλούρη γιατί μετά θα ενσωματωθεί στην Κ21 και μετά θα δοκιμάσω και τον Καρέλη. Θα επιμείνω στο σχήμα με τον έναν επιθετικό. Έχουμε καλούς πλάγιους όπως ο Δώνης και ο Πέλκας, οπότε θα μείνουμε στο σχήμα με τον έναν επιθετικό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ