ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Να δείξουν οι διεθνείς ότι είναι ικανοί να βρίσκονται εδώ"

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Μίχαελ Σκίμπε, υποστήριξε ότι περιμένει από τους νέους παίκτες που έχει καλέσει να δείξουν στο φιλικό με αντίπαλο την αντίστοιχη της Αιγύπτου ότι αξίζουν να βρίσκονται στην αποστολή.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στη Ζυρίχη καθώς θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Αιγύπτου σε φιλική αναμέτρηση (27/3, 21:00) στο "Letzigrund Stadion".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, έπλεξε το εγκώμιο των "Φαραώ" και στάθηκε στην ευκαιρία που πρέπει να αρπάξουν οι νεοκληθέντες διεθνείς.

"Θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων αγώνας. Η Αίγυπτος είναι μια από τις καλύτερες αφρικανικές ομάδες και θα είναι δύσκολος αντίπαλος για εμάς. Ελπίζω, όμως, να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα μας. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να δούμε κάποιους νέους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.

Από αυτούς περιμένω να έχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση. Όλοι οι διεθνείς έρχονται στην Εθνική για να δείξουν ότι είναι ικανοί να βρίσκονται εδώ. Μπροστά μας έχουμε το Nations League και είναι απαραίτητο για τους ποδοσφαιριστές να αποδεικνύουν στο γήπεδο τις δυνατότητές τους", υποστήριξε ο Μίχαελ Σκίμπε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ