ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Μας έφυγε ένα βάρος στο γκολ της ισοφάρισης"

Σκίμπε: "Μας έφυγε ένα βάρος στο γκολ της ισοφάρισης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίκαελ Σκίμπε είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με τον βαθμό από την αναμέτρηση στο ματς με την Βοσνία και εξήγησε τον λόγο στη συνέντευξη Τύπου.

Πριν τον αγώνα με τους Βόσνιους ο Μίκαελ Σκίμπε έλεγε ότι θα ήταν ικανοποιημένος μόνο με τη νίκη. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς της Κυριακής εμφανίστηκε χαρούμενος παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα και όπως τόνισε το γκολ του Τζαβέλλα έφυγε ένα βάρος απ' όλη την ομάδα.

Ο Γερμανός χαρακτήρισε πολύ σημαντικό τον πόντο που πήρε η Ελλάδα και μίλησε και για την διαιτησία της αναμέτρησης.

"Μας έφυγε σίγουρα ένα βάρος που μπορέσαμε και βάλαμε στο τελευταίο λεπτό το γκολ της ισοφάρισης. Είναι πολύ σημαντικός αυτός ο πόντος. Επειδή και αυτό το είδαμε στα 90 λεπτά η Βοσνία είναι πολύ καλή ομάδα και επικίνδυνη. Συνολικά δεν παίξαμε την μπάλα που παίξαμε σε κάποια από τα προηγούμενα ματς και στο τέλος σταθήκαμε τυχεροί που πήραμε τον βαθμό της ισοφάρισης".

Είστε ευχαριστημένοι με τον διαιτητή;
"Όλοι οι παίκτες στο γήπεδο έκαναν δύσκολη τη δουλειά τους. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί είχε πολλές κίτρινες κάρτες από την αρχή. Είχαμε ένα διαιτητή με αρκετή πείρα που πολλά πράγματα τα έκανε σωστά".

Πιστεύετε ότι η Ελλάδα με τις ευκαιρίες που έκανε άξιζε κάτι παραπάνω στο ματς από την ισοπαλία; "Ευκαιρίες είδαμε και στις δυο ομάδες. Μπορεί αν βάζαμε πιο νωρίς ένα πρώτο γκολ να έβγαινε ένα άλλο αποτέλεσμα αλλά το ίδιο ισχύει και για την Βοσνία".

Είδαμε την Ελλάδα να περιμένει μέχρι τη στιγμή που δέχθηκε το γκολ και στη συνέχεια να ανεβαίνει στην επίθεση, ήταν αυτό το πλάνο σας;
"Όχι από την αρχή θέλαμε να παίξουμε πιο επιθετικά κάτι το οποίο καταφέραμε στα πρώτα 5-10 λεπτά αλλά η αλήθεια είναι ότι χάσαμε αυτό τον δρόμο και μόνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου τον βρήκαμε ξανά. Η αντίδραση ήταν πολύ θετική. Πιο επιθετικά, με πιο πολύ θάρρος και το πιέσαμε ώστε να έρθει το γκολ".

Το να κυνηγάς ένα παιχνίδι μέχρι το τέλος είναι γνώρισμα των Γερμανών και το είδαμε στο τέλος και στην Εθνική. Εσείς πως νοιώθετε που είστε ένας από τους πιο αγαπητούς Γερμανούς πλέον;
"Ως αθλητής πρέπει να το πιστεύεις ως το τελευταίο δευτερόλεπτο ότι θα πάρεις το αποτέλεσμα και αυτόν τον χαρακτήρα τον έχουμε και στην δική μας ομάδα. Τα αισθήματα που είδατε μετά το τέλος του γκολ δείχνει πόσο δουλέψαμε και τα καταφέραμε. Νοιώθω πολύ καλά και άνετα μέσα στην ομάδα, πολύ καλά και άνετα μέσα στην χώρα σας και είμαι περήφανος που είμαι προπονητής στην Εθνική Ελλάδος".

Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας αυτή η ισοπαλία είναι σαν νίκη;
"Αυτή τη στιγμή εμείς το νοιώθουμε σαν νίκη και η Βοσνία αυτή τη στιγμή μόνο το νοιώθει σαν ήττα αλλά είναι ένας πόντος και τίποτα παραπάνω".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ