ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Μακάρι ο Ζέκα να πάρει γρήγορα διαβατήριο"

Σκίμπε: "Μακάρι ο Ζέκα να πάρει γρήγορα διαβατήριο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε μίλησε στο Sport24.gr κατά την είσοδό του στο "Απ. Νικολαΐδης" κι αναφέρθηκε στο ζήτημα της έκδοσης του διαβατηρίου του Ζέκα, αλλά και γενικότερα στην εικόνα του φετινού πρωταθλήματος.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης βρίσκεται ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε.

Μάλιστα, ο Γερμανός προπονητής, λίγο πριν μπει στα επίσημα του "Απ. Νικολαΐδης" μίλησε σε τηλεοπτικούς σταθμούς, καθώς και στο Sport24.gr κι αναφέρθηκε, αρχικά, στο θέμα της έκδοσης του διαβατηρίου του Ζέκα.

"Ο Ζέκα ελπίζουμε να πάρει σύντομα το διαβατήριο. Είναι ένας παίκτης πολύ καλός. Έχω μιλήσει αρκετές φορές μαζί του απ' το καλοκαίρι και θα τον ήθελα στην ομάδα. Παρότι έχω πολλούς και καλούς αμυντικούς μέσους, είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει επιπλέον λύσεις. Περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να βγάλει το διαβατήριο".

Για το γεγονός πως παρακολουθεί αρκετά παιχνίδια από κοντά: "Γενικά βλέπω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Όπου έχει καλούς Έλληνες παίκτες προσπαθώ να πηγαίνω και να τους παρακολουθώ. Αν είναι καλοί, θα τους ανταμείψω, όπως έκανα πέρυσι με τον Μπακασέτα".

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Είναι καλύτερο απ' το περσινό γιατί πέρα απ' τον Ολυμπιακού υπάρχουν κι οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός που έχουν εξίσου καλές ομάδες".

Τέλος, σε ερώτηση off camera, αν πιστεύει πως θα έχει τον Ζέκα στη διάθεσή του για τα παιχνίδια του Νοεμβρίου, απάντησε: "Δεν γνωρίζω. Ελπίζω να έχει βγει το διαβατήριο και να είναι διαθέσιμος".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ