ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Μακάρι να πάρει την ελληνική υπηκοότητα ο Βιγιαφάνιες"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
Σκίμπε, Στράτος EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίκαελ Σκίμπε παρακολούθησε στο Περιστέρι το Ατρόμητος - Πανιώνιος και μετά το ματς τοποθετήθηκε για το ενδεχόμενο να πάρει την ελληνική υπηκοότητα ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ευχόμενος να να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Στο γήπεδο του Ατρόμητου βρέθηκε την Πέμπτη (15/1) ο Μίκαελ Σκίμπε. Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής παρακολούθησε το Ατρόμητος - Πανιώνιος για την 11η εξ αναβολής αγωνιστική, παιχνίδι στο οποίο επικράτησε με 2-1 η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Μετά το ματς, ο Γερμανός μίλησε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού είχε δηλώσει προ ημερών ότι ενδιαφέρεται και πιέζει για αυτό, προσθέτοντας: "Δεν έχω αφήσει καμία τέτοια δυνατότητα. Αντίθετα πιέζω γι’ αυτό. Με ενδιαφέρει να παίξω εδώ κι ενδεχομένως στην Εθνική, για να δώσω και στον παππού μου, που ήταν Έλληνας, τη χαρά αυτή".

Τι λέει για αυτό ο Σκίμπε; "Για εμάς θα είναι μια καλή ευκαιρία. Μακάρι να πάρει διαβατήριο και δούμε". Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας ευχήθηκε, ακόμα, η εφετινή χρονιά να είναι καλύτερη για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ευχήθηκε να σημειωθούν νίκες απέναντι σε Βέλγιο και Βοσνία, στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ