ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Η ομάδα είναι ασταθής, έχουμε δουλειά μπροστά μας"

Σκίμπε: "Η ομάδα είναι ασταθής, έχουμε δουλειά μπροστά μας"
INTIME SPORTS

Ο Μίχαελ Σκίμπε κατάλαβε στο παιχνίδι με το Λουξεμβούργο ότι υπάρχουν αρκετές παθογένειες στην Εθνική ομάδα, κατάλαβε κάποια πράγματα, αλλά δεν απογοητεύεται ενόψει της συνέχειας.

Θα περίμενε ένα διαφορετικό ξεκίνημα στον πάγκο της Εθνικής ομάδας, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο εμφανώς κατώτερο. Το εμφανώς βέβαια σε θεωρητικό επίπεδο, διότι δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μίχαελ Σκίμπε δεν χάνει όμως το κουράγιο του και την πίστη του, αφού στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιμη η γαλανόλευκη για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Μιλώντας στην πατρίδα του, ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είπε μετά την ήττα με 1-0 από το Λουξεμβούργο πως "φυσικά είμαι πολύ απογοητευμένος, ειδικά με την εικόνα μας και το αποτέλεσμα. Βρήκα μια ασταθή ομάδα. Η πιο σημαντική προσέγγιση για μας είναι η επίθεση, διότι έχουμε έλλειψη ποιότητας στην τελική προσπάθεια.

Αυτό φάνηκε και στα παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2016, αλλά και στο φιλικό με το Λουξεμβούργο. Έχουμε δουλειά μπροστά μας μέχρι την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ".

Θυμίζουμε πως η Εθνική ομάδα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Βέλγιο, Βοσνία, Εσθονία και Κύπρο στον δρόμο για το Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ επόμενος αντίπαλός της στα φιλικά προετοιμασίας είναι η Τουρκία το βράδυ της Τρίτης (17/11) στην Κωνσταντινούπολη.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ