ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Ενδιαφέρον να παίξουμε στην Θεσσαλονίκη"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την πρόκριση της Εθνικής στα μπαράζ και για την προοπτική αλλαγής έδρας και μετακόμισης στην συμπρωτεύουσα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis" και αναφέρθηκε στην πρόκριση της Εθνικής στα μπαράζ και για την προοπτική αλλαγής έδρας και μετακόμισης στην συμπρωτεύουσα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα συναισθήματά του μετά τη νίκη επί του Γιβραλτάρ: "Είμαι πολύ χαρούμενος. Βρισκόμαστε πλέον στον δρόμο για τη Ρωσία αν και έχουμε μια δύσκολη διαδικασία μπροστά μας".

Για το πώς κατάφερε να βελτιώσει την Εθνική: "Δεν κάναμε καλά προκριματικά για το προηγούμενο Euro, όμως η ομάδα διαθέτει καλούς παίκτες. Καταφέραμε να κάνουμε την ομάδα πιο ανταγωνιστική και φτιάξαμε μια αληθινή Εθνική Ελλάδας".

Για την επιτυχία του να κάνει την Εθνική οικογένεια: "Ήταν πολύ εύκολο. Τα παιδιά έχουν ικανότητες και είδαν ότι είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν. Παράλληλα, υπήρχαν και μεγάλα κίνητρα, με μεγαλύτερο όλων να παίζεις για την Ελλάδα. Πλέον είμαστε έτοιμοι για τη Ρωσία".

Για τον ποια ομάδα προτιμά ως αντίπαλο: "Δεν είναι εύκολο να εξηγήσω ποια ομάδα είναι εύκολη ή δύσκολη. Όλες είναι ικανές ομάδες, γι’ αυτό προέχει να είμαστε εμείς ανταγωνιστικοί με όποιον κι αν κληρωθούμε. Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση. Όποια κι αν είναι θα την αντιμετωπίσουμε".

Για τον ΠΑΟΚ και τη φετινή Super League Σουρωτή: "Είναι πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Θεωρώ ότι φέτος έχει τις καλύτερες προϋποθέσεις να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό για τον τίτλο".

Για την προοπτική η Εθνική να αφήσει το "Καραϊσκάκη": "Είναι ενδιαφέρον να παίξουμε σε μια διαφορετική πόλη. Η Εθνική είναι ομάδα όλων των Ελλήνων και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παίξουμε σε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, όπως είναι η Θεσσαλονίκη".

Για τους λόγους που δεν καλείται ο Πέλκας στην Εθνική: "Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στη θέση του. Τον παρακολουθώ, πάντως. Είναι νέος και τον ξέρω πολύ καλά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ