ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Είναι άσχημο να βλέπεις το Euro από την τηλεόραση"

Σκίμπε: "Είναι άσχημο να βλέπεις το Euro από την τηλεόραση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε τόνισε ότι στόχος της Εθνικής Ελλάδας είναι πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσιάς και έστειλε το μήνυμα πως θέλει να δει ένα δυνατό ξεκίνημα στα φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, έκανε δηλώσεις μετά το τέλος της προπόνησης της Εθνικής στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά: Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γερμανός κόουτς της "γαλανόλευκης":

Για τα δύο φιλικά με Μαυροβούνιο και Ισλανδία: "Να κάνουμε όλοι μία νέα αρχή, με θάρρος και να δείξουμε επιτέλους στα φιλικά ένα άλλο πρόσωπο. Είμαι χαρούμενος που έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι τα επίσημα. Πιστεύω διαλέξαμε έτοιμους παίκτες. Μετά το πρώτο παιχνίδι θα φύγουν τέσσερις, και θα μπουν άλλοι τέσσερις στην ομάδα".

Για το σκεπτικό των κλήσεων, επειδή δεν υπάρχουν εξτρέμ στην αποστολή: "Ήταν φανερό ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε στα πλάγια με εξτρέμ. Για αυτό κοιτάμε να βάλουμε ποιότητα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε να παίξουμε από τα πλάγια".

Για το αν έχει αποφασίσει να παρατάξει με τρεις ή με τέσσερις αμυντικούς της Εθνικής: "Έχουμε πάρει μία απόφαση, αλλά θέλουμε να το δούμε και στην προπόνηση για να είμαστε σίγουροι. Άσχετα με το σχήμα, θέλω να ξεκινήσουμε με δύναμη και πολύ επιθετικά".

Για το αν σκέφτεται να καλέσει και άλλους παίκτες στο μέλλον: "Δεν είναι μόνο αυτοί οι 24. Υπάρχουν και άλλοι που παρακολουθούμε. Υπάρχουν παίκτες και στην Εθνική Ελπίδων, τους οποίους τσεκάρουμε. Θα κάνει καλό στην ομάδα τα δύο φιλικά και στη συνέχεια το ταξίδι στην Αυστραλία για να δοκιμάσουμε παίκτες".

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους Έλληνες φιλάθλους: "Μία νέα αρχή σημαίνει για τον καθένα ότι μπορεί να δείξει ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που έδειξε μέχρι σήμερα. Είναι άσχημο να βλέπεις το Euro από την τηλεόραση. Κανείς δεν χαίρεται που κάθεται σπίτι του και είναι υποχρεωμένος να δει το τουρνουά από την τηλεόραση. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ