ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε"

Σκίμπε: "Είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η Εθνική θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης με το Γιβραλτάρ (6/9, 21:45) για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ. Αναλυτικά όσα δήλωσε και τι είπε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Πεπεισμένος πως η Εθνική ομάδα θα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στο Γιβραλτάρ, εμφανίστηκε ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα 6/9, 21:45) για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, αναφέρθηκε και στα φιλικά που προηγήθηκαν, στο πώς θα παίξει η γαλανόλευκη και στο πρόγραμμα.

Για το κατά πόσο έχει παρακολουθήσει το Γιβραλτάρ και αν έχει εντοπίσει τα σημεία-κλειδιά: "Φυσικά και είδαμε πράγματα, ειδικά στο αμυντικό σκέλος. Έχουμε δει ορισμένα ματς και έχουν καλά αποτελέσματα ως το 70' - 75' περίπου. Δεν θα είναι εύκολο αγώνας. Από την άλλη, είμαστε σίγουροι πως πρέπει να νικήσουμε και ότι θα νικήσουμε".

"Τα πάει καλά το Γιβραλτάρ. Ίσως σε κάποια παιχνίδια με ομάδες ανώτερης δυναμικότητας, χάνουν την αυτοπεποίθησή τους. Εμείς θέλουμε αύριο να πάμε καλά", ανέφερε ακόμα για το ματς με το Γιβραλτάρ.

Για τα ματς με ομάδες κατώτερης δυναμικότητας, σχολίασε: "Όπως είπε ο αρχηγός, χάσαμε δυο φορές από τα Νησιά Φερόε και έχουμε ηττηθεί από το Λουξεμβούργο. Κάποιες φορές είναι δύσκολο. Όμως, έχουμε καλύτερη φόρμα, πιο καλή ομάδα τώρα σε σχέση με τότε και έτσι περιμένουμε να δείξουμε το καλύτερο δυνατό και να μπορέσουμε να νικήσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να αρχίσουμε με τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει να κάνει με το σκορ. Πρέπει να νικήσουμε στην προσπάθεια για την πρόκριση".

Για το πώς θα παίξει η Εθνική και αν ο Τοροσίδης θα είναι βασικός: "Εξαρτάται από την ομάδα το πως θα παίξουμε. Κάποιες φορές έχεις και τραυματισμούς. Τώρα δεν έχουμε. Στα τελευταία ματς, έχω πολλές προοπτικές και επιλογές για το πως θα παίξουμε και με τι σύστημα. Σε αυτό το διάστημα που είμαι, είδα το πως ανταποκρίνονται οι παίκτες μου και σε τι θέσεις. Για τον Βασίλη, ναι, εφόσον είναι καλά, θα παίξει".

Για το αγωνιστικό πλάνο και τις διαφορές σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Ολλανδία: "Πράγματι είναι διαφορετικό το παιχνίδι. Πρέπει να βρούμε λύσεις στην τακτική μας, να έχουμε κατοχή και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Όσες περισσότερες γίνεται και να κερδίσουμε".

"Δεν έχω έρθει ποτέ ξανά εδώ. Κάποιες φορές έχω περάσει. Ελπίζω να έχει αύριο κόσμο στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να παίξουμε στο Γιβραλτάρ αυτό το παιχνίδι", ανέφερε για το Γιβραλτάρ και συνέχισε για το πρόγραμμα του ομίλου: "Πριν δυο χρόνια, η Εθνική είχε καλό πρόγραμμα και καλή κλήρωση και τερμάτισε τελευταία. Το βασικό είναι να παίξει καλά η ομάδα και να παίρνει αποτελέσματα".

Τοροσίδης: "Δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη νίκη"

Ο Βασίλης Τοροσίδης είπε για την δυναμική του Γιβραλτάρ: "Κοιτάξτε. Σίγουρα το Γιβραλτάρ δεν είναι από τις δυνατές ομάδες του ομίλου και γενικά. Εμείς όμως την πάθαμε με τα Φερόε. Χάσαμε δυο φορές και βγήκαμε τελευταίοι. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη νίκη και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας".

Για την θέση που θα αγωνιστεί και την Εθνική μας: "Δεν ξέρω. Ρωτήστε τον κόουτς που θα παίξω. Είμαι καλά. Εάν δεις από τους δυο ομίλους μας, μπορείς να πεις ότι όντως ο προηγούμενος ήταν πιο βατός σε σχέση με αυτόν. Όποιος και να είναι ο όμιλος βέβαια, αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα έχουμε πρόβλημα. Εάν δεν παίξουμε δεν θα κερδίσουμε.

Σκίμπε: "Είμαστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Και τα παιδιά του Γιβραλτάρ θέλουν τη νίκη:. 11 εμείς και 11 αυτοί. Η ομάδα δείχνει καλά σημάδια. Φαίνεται αυτό και με Ολλανδία και από το κλίμα που το ζω εγώ. Ακόμα και στην ήττα με την Αυστραλία δεν ήμασταν κακοί. Εάν σε αυτά τα 10 ματς παίξουμε αυτό που μπορούμε έχουμε τύχη να προκριθούμε, εάν υποθέσουμε πως το Γιβραλτάρ είναι το πιο αδύναμο και το Βέλγιο το πιο δυνατό σύνολο".

Το δείπνο του Μίχαελ Σκίμπε στους διεθνείς

Να υπενθυμιστεί πως χθες (4/9) ο Γερμανός προπονητής παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές εκτός ξενοδοχείου και ανέβηκε σχετικό βίντεο στο κανάλι της γαλανόλευκης στο Youtube. Δείτε τι συνέβη...

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ