ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα"

Σκίμπε: "Δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την εικόνα των διεθνών, παρά την ήττα με 1-0 απ' την Λευκορωσία στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η Εθνική γνώρισε την ήττα με 1-0 απ' την Λευκορωσία στο "Γ. Καραϊσκάκης", έχοντας μέτρια παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μίκαελ Σκίμπε μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και δήλωσε ευχαριστημένος απ' την εικόνα των διεθνών, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση ήταν μία καλή ευκαιρία προκειμένου κάποιοι ποδοσφαιριστές να πάρουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους. Παράλληλα, υποστήριξε, ενόψει και του παιχνιδιού με τη Βοσνία, πως η νίκη είναι σημαντική σε κάθε αγώνα.

"Αρκετοί παίκτες πήραν λεπτά συμμετοχής στο πόδια τους, τα οποία χρειάζονταν. Για εμάς τους προπονητές τα φιλικά είναι καλύτερα απ' τις προπονήσεις για να δούμε την εικόνα κάποιων παικτών. Το αποτέλεσμα δεν μας αρέσει, αλλά η εικόνα μας ήταν καλή".

Για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βοσνία & Ερζεγοβίνη: "Η Βοσνία είναι αντίπαλός μας για τις 2 πρώτες θέσεις του ομίλου. Σε κάθε παιχνίδι μετράει πολύ η νίκη".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φιλική ήττα με το μυαλό στη Βοσνία για την Εθνική μας
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ