ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Δε νομίζω ότι θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στην Εθνική"

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΒΕΝΤΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Σκίμπε EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με την Κροατία ανέφερε πως θα αλλάξει πράγματα στο στυλ παιχνιδιού της Εθνικής μας, ενώ για το αν πιστεύει ότι θα είναι το τελευταίο του ματς στον πάγκο, απάντησε πως δεν το νομίζει.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Κροατία για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ, ανέφερε πως θα αλλάξει πράγματα στο στυλ παιχνιδιού της Εθνικής, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι θα είναι το τελευταίο του ματς στον γαλανόλευκο πάγκο, απάντησε πως δεν το νομίζει. Τι ανέφερε για τα λάθη στο Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα αλλάξει στυλ παιχνιδιού αύριο: "Ναι, φυσικά πρέπει να αλλάξουμε το σύστημα μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα".

Για τα πλάνα του: "Δεν μπορώ να πω. Είναι δύσκολο ματς για μας. Η Κροατία ήταν εξαιρετική στο πρώτο ματς, ενώ εμείς όχι και αύριο θα έχουμε δεύτερη ευκαιρία. Άλλο ματς και πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Για το ότι η Εθνική σκοράρει λίγο: "Ναι, αλλά από την άλλη σε κάποια ματς ήμασταν καλοί επιθετικά. Γενικά όμως το αμυντικό στυλ είναι το καλό μας. Πρέπει όμως να αντιδράσουμε και πρέπει να το κάνουμε για μας και τον κόσμο μας. Να δείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί. Θα είναι δύσκολο ματς. Κάποιες φορές γίνονται κάποια... ενδιαφέροντα παιχνίδια".

Για το αν έχει βρεθεί ξανά σε τέτοια θέση στην καριέρα του: "Όχι, διότι δεν έχω βρεθεί πολλές φορές σε αυτή την θέση. Σε ένα ζευγάρι Γερμανία - Ουκρανία είχαμε φέρει ισοπαλία στο πρώτο ματς και στο δεύτερο νικήσαμε 3-1".

Για τον Μήτρογλου και σε τι κατάσταση είναι: "Βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τον Τοροσίδη, προέρχεται από τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε για σημαντικό χρονικό διάστημα. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, μπορεί να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή και θα δούμε αν θα τα καταφέρει με την Κροατία".

Για το αν πιστεύει ότι θα είναι το τελευταίο του ματς με την Εθνική: "Δεν το νομίζω, αλλά ας περιμένουμε να δούμε".

Για το πόσα νέα πρόσωπα θα έχει η 11αδα σε σχέση με αυτή του Ζάγκρεμπ: "Κάποιοι παίκτες θα είναι καινούργιοι, αλλά δεν μπορώ να σας πω συγκεκριμένο αριθμό, ούτε πρόσωπα. Πιστεύω πως θα είναι ο Μανωλάς με τον Τοροσίδη, θα δούμε ως αύριο και θα το αποφασίσουμε"

Για το αν το 4-1 αποτυπώνει τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων και για το τι πήγε λάθος στο Ζάγκρεμπ: "Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά τα ίδια. Τα δυο γκολ στο Ζάγκρεμπ προήλθαν από αβίαστα λάθη. Θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε, ώστε να μην επαναληφθούν αύριο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ