ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σενάριο με Τσάνα ως υπηρεσιακό στην Εθνική

Σενάριο με Τσάνα ως υπηρεσιακό στην Εθνική
INTIME SPORTS

Πολύ πιθανό είναι το σενάριο ο Κώστας Τσάνας να αναλάβει να οδηγήσει την Εθνική Ελλάδος στα παιχνίδι με Φινλανδία και Ρουμανία στις αρχές Σεπτέμβρη.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αποτελεί παρελθόν από την Εθνική Ελλάδος και στην ΕΠΟ βρίσκονται σε αναζήτηση του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού. Δεν αποκλείεται όμως μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος να πάμε σε μια λύση υπηρεσιακού προπονητή, τουλάχιστον για τα δυο ματς που έρχονται στις αρχές Σεπτέμβρη.

Φυσικά το σενάριο αυτό θέλει τον Κώστα Τσάνα ο οποίος και μετά την αποχώρηση του Ρανιέρι κάθισε στον πάγκο της γαλανόλευκης, στο φιλικό με τη Σερβία, να αναλάβει και πάλι να καθοδηγήσει την Εθνική Ελλάδος στα ματς με Φινλανδία και Ρουμανία στις 4 και τις 7 Σεπτέμβρη αντίστοιχα.

Η μόνη διαφορά σε σχέση με εκείνο το φιλικό είναι πως τον Σεπτέμβρη έχει επίσημες υποχρεώσεις και η Εθνική Ελπίδων στην οποία είναι επίσης προπονητής ο Κώστας Τσάνας. Σε αυτή την περίπτωση την Ελπίδων θα αναλάβει ο Μιχάλης Ιορδανίδης.

Αποφάσεις στο Δ.Σ. της ΕΠΟ

Την Παρασκευή στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ και σε αυτό αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Οπότε και θα γνωρίζουμε περισσότερα σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της ΕΠΟ πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ