ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σε Περιστέρι και Λεωφόρο ο Σκίμπε

Σε Περιστέρι και Λεωφόρο ο Σκίμπε
Σκίμπε ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε μαζί με τους συνεργάτες του Κώστα Τσάνα και Θωμά Στράτο θα παρακολουθήσουν τους αγώνες Ατρόμητος-Πανιώνιος και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Μπορεί η Εθνική ομάδα να δίνει τον επόμενο αγώνα της στις 25 Μαρτίου με αντίπαλο το Βέλγιο στις Βρυξέλλες για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μίχαελ Σκίμπε δεν παρακολουθεί παιχνίδια και τους διεθνείς μας. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού θέλει να έχει εικόνα των διεθνών μας και των υπολοίπων Ελλήνων παικτών ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε δυο γήπεδα αυτό το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να πάει με τους συνεργάτες του, Κώστα Τσάνα και Θωμά Στράτο. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στο Περιστέρι για το Ατρόμητος - Πανιώνιος (17:15) και στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (19:30). Από το ένα γήπεδο στο άλλο ο Γερμανός...

Θυμίζουμε ότι η "γαλανόλευκη" βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου της, μετρώντας τρεις νίκες (με Γιβραλτάρ, Κύπρο και Εσθονία) και μια ισοπαλία (με Βοσνία). Πολύ καλό ξεκίνημα ως τώρα, με την ελπίδα να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ