ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σε φουλ ρυθμούς η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος

Σε φουλ ρυθμούς η προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για το ματς της Παρασκευής (9/6) με τη Βοσνία με τον Μίκαελ Σκίμπε και τους συνεργάτες του να δουλεύουν απερίσπατοι και χωρίς προβλήματα πάνω στο πλάνο τους.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος για το ματς της Παρασκευής με τη Βοσνία με τον Μίκαελ Σκίμπε και τους συνεργάτες του να μην αντιμετωπίζουν κάνενα πρόβλημα στην προπόνηση της Δευτέρας (5/6) και να συνεχίζουν απερίσπαστοι στο πλάνο τους.

Όλοι οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έβγαλαν χωρίς πρόβλημα την προπόνηση και στη συνέχεια έμειναν ελεύθεροι μέχρι τις 20:00 το βράδυ όταν θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Τρίτη (6/6) με απογευματινή προπόνηση στις 17:30.

ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ

Εν τω μεταξύ ο στενός συνεργάστης του Σκίμπε, Σταμάτης Αντωνίου, θα μεταβεί την Παρασκευή στο Ταλίν, όπου θα παρακολουθήσει τον αγώνα Εσθονία-Βέλγιο.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για τα παιχνίδια του Βελγίου και να μην μείνουν μόνο στην τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ