ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σαρρής: ''Καμία σκέψη για προπονητή και παραίτηση''

Σαρρής: ''Καμία σκέψη για προπονητή και παραίτηση''
Σαρρής - Καραγκούνης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σαρρής μίλησε μετά την ήττα από τη Σερβία και κατέστησε σαφές πως δεν έχει γίνει καμία επαφή για τον διάδοχο του Κλάουντιο Ρανιέρι. Τι είπε για το μέλλον του στην ΕΠΟ και για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ανέφερε αρχικά μετά το ματς με τους Σέρβους στα Περιβόλια: ''Να ευχαριστήσω τον κόσμο της Κρήτης που ήρθε και συμπαραστάθηκε. Τα παιδιά έκαναν μεγαλύτερη προσπάθεια σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια''.

Εν συνεχεία ο Σαρρής δήλωσε: ''Οπωσδήποτε η Εθνική περνάει κρίση και θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να βοηθήσουμε να διορθωθεί το πρόβλημα. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η επιλογή του κ. Ρανιέρι δεν ήταν σωστή. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που δεν μπόρεσε να εγκλιματιστεί. Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή για το νέο προπονητή. Έχουμε καιρό να το ψάξουμε''.

Ερωτώμενος για το αν αλλάξει σκέψη η ΕΠΟ και τελικά γίνουν αγώνες το Σαββατοκύριακο, ο Σαρρής είπε: ''Αν και η Σούπερ Λίγκα αποφασίσει ομόφωνα να πραγματοποιηθούν οι αγώνες, τότε ίσως να το δούμε διαφορετικά''.

Για τα όσα ανέφερε μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε περί ανάληψης ευθυνών, σχολίασε: ''Εννοούσα την επιλογή του Ρανιέρι ως ομοσπονδιακού προπονητή. Δεν υπάρχει θέμα εκλογών στην ΕΠΟ, το 2016 είναι οι επόμενες εκλογές. Όσα γράφονται είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Νομίζω πως δεν έχει γεννηθεί θέμα αλλαγής στην προεδρία. Και ο πρόεδρος και το ΔΣ εκλέγεται από τις Ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων με συγκεκριμένη διαδικασία. Δεν έχουμε μέχρι στιγμής τέτοιου είδους μηνύματα ή ενδείξεις πως πρέπει να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις. Όποια απόφαση και αν παρθεί θα πρέπει να γίνει όχι εν θερμώ''.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ