ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σαρρής: ''Δεν είναι καλά τα αγγλικά μου''

Σαρρής: ''Δεν είναι καλά τα αγγλικά μου''
Σαρρής INTIME SPORTS

Η απάντηση του Γιώργου Σαρρή σχετικά με το γεγονός ότι τελικά ο Χιου Ντάλας δεν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του, όπως αρχικά είχε δηλώσει ο ίδιος ο πρόεδρος της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Γιώργος Σαρρής είχε δηλώσει προ ημερών ότι ο Χιου Ντάλας δέχτηκε απειλές για τη ζωή του και πως ο είναι θορυβημένος με τα όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ίδιος ο Σκωτσέζος, πάντως, παραδέχτηκε ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να εξηγείται λέγοντας στη NERIT: ''Εγώ αυτό κατάλαβα από την συζήτηση που κάναμε την Παρασκευή. Μπορεί να έκανα και λάθος, τα Αγγλικά μου δεν είναι καλά. Εγώ αυτό κατάλαβα και αν το διαψεύδει ο Χιου Ντάλας, τότε δέχομαι. Δήλωσε οτι θέλει να έχει την ευθύνη και την εποπτεία, όχι όμως τους ορισμούς''.

Αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Σαρρής υποστήριξε: ''Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν πολλά. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, οι παράγοντες, η πολιτεία και όσοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο''.

Για τις ευθύνες που ανέλαβε μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε, σχολίασε: ''Εγώ ανέλαβα την ευθύνη της πρόσληψης του Ρανιέρι. Συζητήσαμε με πολλούς υποψήφιους και εγώ που μίλησα μαζί του, θεώρησα πως το βιογραφικό και η εμπειρία του σε μεγάλα κλαμπ, θα αποτελούσαν μία σιγουριά στην Εθνική ομάδα. Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην δική μας πραγματικότητα''.

Για τον Φύσσα και την διάψευση ότι αυτός πρότεινε τον Ρανιέρι, όπως είχε δηλώσει ο Σαρρής: ''Όταν ανακοίνωσα ότι θα κλείσουμε τον Ρανιέρι, Βόκολος - Φύσσας μου είπαν πως πρόεδρε αυτή είναι μεγάλη επιτυχία. Αυτό είχα πει. Και αν θέλουν να το διαψεύσουν''.

Για την αποζημίωση του Ρανιέρι: ''Υπάρχει μία προφορική συμφωνία. Νομίζω ότι ο κύριος Ρανιέρι είναι σοβαρός άνθρωπος και θα λυθεί η συνεργασία τις επόμενες ημέρες''.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ