ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά"

Σάντος: "Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά"
INTIME SPORTS

Προβληματισμένος από την εικόνα της Εθνικής μας ήταν ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο, τονίζοντας πως πρέπει να αλλάξουν πολλά. Διαβάστε τι είπε

Αρκετά προβληματισμένος από την εικόνα της Εθνικής μας ομάδας ήταν μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με το Βέλγιο ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός στις δηλώσεις του στάθηκε στον αμυντικό και οργανωτικό τομέα που πρέπει να βελτιωθεί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μετάθεση του πρωταθλήματος κατά μια εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος: " Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν πολλά πράγματα που δεν μου άρεσαν. Αυτό δυστυχώς έγινε γιατί σε πολλές στιγμές δεν κάναμε αυτό που έπρεπε.

Στα πρώτα δέκα λεπτά πήγαμε αρκετά καλά, στη συνέχεια όμως δεν μαρκάραμε σωστά τον αντίπαλο και το Βέλγιο, το οποίο είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ποδοσφαιριστές που έχουν φυσικά προσόντα, ανέλαβε την κυριαρχία και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για γκολ.

Όταν είχαμε εμείς την μπάλα στα πόδια μας δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε. Το γκολ που δεχθήκαμε γκολ ήταν επίσης μια στιγμή που δεν μου άρεσε. Χάθηκαν κάποια μαρκαρίσματα. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Κρατήσαμε την μπάλα στα πόδια μας και είχαμε καλύτερη ανάπτυξη από την αντίστοιχη του πρώτου μέρους.

Στο τέλος, όταν ο αντίπαλος ήταν με δέκα παίκτες, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Μας λείπει λίγο η δημιουργικότητα και ίσως η τελική πάσα. Νομίζω ότι παίζαμε περισσότερο με την καρδιά και όχι με καθαρό μυαλό, όπως θα έπρεπε. Το φιλικό ήταν απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλό.

Το καλοκαίρι θα είμαστε γι' αρκετό καιρό στο ευρωπαϊκό και πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Θέλουμε να τα πάμε καλά εκεί. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα έχει διάρκεια 20 μέρες. Θεωρώ ότι θα δουλέψουμε και θα είμαστε έτοιμοι για το EURO".

Για το αν έχει αποφασίσει για την τελική αποστολή: " Υπάρχει ένα γκρουπ 30-35 ποδοσφαιριστών που έχουν πιθανότητες να βρίσκονται στην τελική επιλογή. Σε αυτό ήταν και ο Ζαραδούκας, ο οποίος, όμως, τραυματίστηκε.

Έχουμε μπροστά μας δύο μήνες και όλα είναι ανοιχτά. Ελπίζω μόνο να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός αυτούς τους παίκτες, έτσι ώστε να τους έχω όλους στη διάθεσή μου και να μπορέσω να πάρω τις κατάλληλες αποφάσεις".

Για την αναβολή της περασμένης αγωνιστικής: "Την προηγούμενη εβδομάδα δεν υπήρχε αγωνιστική και μετατέθηκε το πρωτάθλημα κατά μια εβδομάδα μετά. Είναι αδιανόητο να διαλέξω την τελευταία στιγμή τους παίκτες για το EURO, αλλά αφού είναι έτσι, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι".

Για το μέλλον του και τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί: " Φημολογίες πάντα θα υπάρχουν. Στη συνέντευξη Τύπου νομίζω ότι ήμουν απόλυτος στα όσα είπα. Όταν θα υπάρξει απόφαση, θα το μάθει ο πρόεδρος και αυτός θ' αποφασίσει πότε θα το πει στον κόσμο.

Ο κόσμος μπορεί να κάνει σενάρια. Δεν με απασχολεί αυτό. Εγώ δουλεύω κάθε μέρα και είμαι προσηλωμένος για το EURO και να βρω λύσεις στα προβλήματα που υπάρχουν".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ