ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Κρατάμε την εικόνα του β' ημιχρόνου"

Σάντος: "Κρατάμε την εικόνα του β' ημιχρόνου"
INTIME SPORTS

Η εικόνα της Εθνικής στο δεύτερο ημίχρονο είναι αυτό που κρατάει ο Φερνάντο Σάντος από το φιλικό με την Πορτογαλία, όπως τόνισε σε τηλεοπτικό κανάλι.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Φερνάντο Σάντος, μίλησε στο MEGA μετά το τέλος του αγώνα με την Πορτογαλία και τη λευκή ισοπαλία που πήρε η Εθνική μας, τονίζοντας πως κρατάει κυρίως την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

"Αυτό που κρατάμε σήμερα είναι η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και στο πρώτο δεν μπήκαμε καλά στον αγωνιστικό χώρο, δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο πρώτο μέρος δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, ενώ στο δεύτερο είχαμε τη συγκέντρωσή μας.

Δεν επιτρέψαμε στους Πορτογάλους να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους, θέλαμε αυτοί να τρέχουν και νομίζω φάνηκε αυτό στον αγωνιστικό χώρο", είπε αρχικά.

Για το αν είναι συγκινητική στιγμή που έπαιξε κόντρα στην Πορτογαλία, απάντησε: "Σίγουρα είναι μία στιγμή συγκινητική για εμένα. Έπαιξα σ' ένα γήπεδο, όπου έχω ευχάριστες αναμνήσεις. Όμως, αυτό δε με απασχολεί καθόλου, εγώ θέλω να ασχολούμαι με θέματα που έχουν να κάνουν με την Εθνική ομάδα και το πώς θα πάμε όσο γίνεται καλύτερα προετοιμασμένοι στο Μουντιάλ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ