ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Η κλήρωση ήταν καλή"

Σάντος: "Η κλήρωση ήταν καλή"
INTIME SPORTS

Καλή χαρακτήρισε την κλήρωση της Εθνικής μας ομάδας, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος. Τι είπε για τους αντιπάλους μας ξεχωριστά και το EURO 2012

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Φερνάντο Σάντος χαρακτήρισε καλή την κλήρωση της Εθνικής μας στην προκριματική φάση του Μουντιάλ του 2014 που θα διεξαχθεί στα γήπεδο της Βραζιλίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παράλληλα επεσήμανε πως πρέπει να προσεχθούν η Λιθουανία και η Λετονία, οι οποίες όπως είπε βελτιώνονται συνεχώς. Πάντως αυτό που προέχει για τον Σάντος είναι η πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2012.

Αναλυτικά η δήλωση του ομοσπονδιακού προπονητή Φερνάντο Σάντος:

" Η αλήθεια είναι ότι η κλήρωση ήταν καλή για την Ελλάδα, αν δούμε, φυσικά, και τους άλλους ομίλους. Υπάρχουν, ωστόσο, ομάδες που διαθέτουν καλά σύνολα, όπως είναι η Βοσνία και η Σλοβακία, που είχε παρουσία στο Μουντιάλ της Ν. Αφρικής.

Οφείλουμε να δείξουμε προσοχή στη Λιθουανία και τη Λετονία και να τις διαβάσουμε καλά γιατί συνεχώς βελτιώνονται τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειώσω ότι τη Λιθουανία και τη Σλοβακία δεν τις ξέρουμε καλά, δεν τις έχουμε αντιμετωπίσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Αντιθέτως, τη Βοσνία θα την αντιμετωπίσουμε στο φιλικό του Αυγούστου και με τη Λετονία συμμετέχουμε στον ίδιο όμιλο για τα προκριματικά του EURO 2012.

Θέλω να τονίσω ότι το Μουντιάλ είναι ένα άλλο κομμάτι της δουλειάς μας. Εμείς ασχολούμαστε αυτή τη στιγμή με τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και έχουμε ως στόχο την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ