ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο"

Σάντος: "Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από όσα είδε στο φιλικό με την Αρμενία έμεινε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος επεσήμανε πως τα χαμένα πέναλτι θα μπουν όταν πρέπει

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Εθνικής μας ομάδας κυρίως στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Αρμενία έμεινε ο Φερνάντο Σάντος.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, τόνισε πως είδε αυτά που έπρεπε και πως η Εθνική είναι σε πολύ καλό δρόμο. Όσο για τα πέναλτι που χάθηκαν, τόνισε πως μόνο όσοι δεν εκτελούν πέναλτι τα χάνουν και πως θα μπουν όταν πρέπει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος μετά το τέλος του αγώνα με την Αρμενία:

" Το πρόσημο είναι θετικό. Βγάλαμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Είχαμε καλή οργάνωση και είδαμε στοιχεία που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Είχαμε και σιγουριά στην κατοχή της μπάλας αλλά μας έλειψε το να κάνουμε φάσεις για γκολ. Νομίζω πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, η ομάδα κόπηκε στα δύο, έπρεπε να κάνουμε αλλαγές και να ξεκουράσουμε κάποιους άλλους παίκτες. Τα πράγματα που κάναμε στις προπονήσεις τα είδα. Κρίμα που δεν είχαμε παραπάνω χρόνο για προετοιμασία, θα ήμασταν καλύτεροι.

Θα δουλέψουμε όσο έχουμε χρόνο. Κάνουμε μια παύση για ξεκούραση και από εκεί και πέρα μπαίνουμε στα σοβαρά. Τα πέναλτι τα χάνει όποιος δεν βαράει. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτά που δεν βάλαμε θα τα βάλουμε όταν πρέπει. Διατρέξαμε κάποια ρίσκα όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί και πως θα αντιδράσουν οι παίκτες σου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ