ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Σάντος: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος στάθηκε στα λάθη του πρώτου ημιχρόνου και στην αντίδραση που ήρθε στην επανάληψη, ενώ τόνισε πως η ομάδα του αν παίζει όπως πρέπει δεν χρειάζεται να φοβάται κανέναν! Τι τους είπε στο ημίχρονο...

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, υπογραμμίζοντας πως έτσι πρέπει να παίξουν και την Τρίτη απέναντι στην Λιθουανία στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Πορτογάλος τεχνικός, σε δηλώσεις του στην κάμερα του "Mega" αναφέρθηκε και στα λάθη που έκανε η ομάδα του, ενώ δεν θέλησε να μιλήσει μονάχα για την είσοδο του Σαμαρά, αλλά για την προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών του.

"Δεν μπήκαμε καλά, πληρώσαμε τα δικά μας λάθη στο πρώτο μέρος, τρέξαμε αλλά δεν είχαμε οργάνωση και καλές τοποθετήσεις για να πιέσουμε σωστά τους αντιπάλους μας. Ξέραμε τι θα έκανε η Λετονία. Είναι μια σφιχτή ομάδα με γρήγορες αντεπιθέσεις. Αυτό που πληρώσαμε εμείς είναι πως θέλαμε τη νίκη και ψάχναμε το γκολ με αποτέλεσμα να αφήσουμε κενά πίσω και έτσι ήρθε το γκολ των Λετονών.

Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες μου πως πρέπει να ηρεμήσουμε, να έχουμε καθαρό μυαλό και να συνεχίσουμε την ίδια διάθεση και θέληση αλλά με καλύτερο και πιο σωστό τρόπο. Παίξαμε πάρα πάρα πολύ καλά, καταφέραμε και πετύχαμε δύο γκολ και αυτό σίγουρα είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Σίγουρα μας βοήθησε ο Σαμαράς αλλά μην επικεντρωθούμε σ' έναν ποδοσφαιριστή, γιατί το συνηθίζουμε αυτό στην Ελλάδα. Αυτό που άλλαξε την ομάδα είναι πως ήμασταν πιο οργανωμένοι, κερδίσαμε όλες τις δεύτερες μπαλιές και τις αποκρούσεις και έτσι μπορούσαμε να πιέσουμε ψηλά στην περιοχή των Λετονών. Έχω βαρεθεί να λέω πως αν είμαστε όπως πρέπει με καθαρό μυαλό και καλά οργανωμένοι μπορούμε να κοντράρουμε και να μην φοβόμαστε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Όσο για το δεύτερο ματς (Τρίτη 11/9 με Λιθουανία στο "Καραϊσκάκης"), αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο", υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ