ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΕΠΟ πάει τον Jay στο Μουντιάλ

Η ΕΠΟ πάει τον Jay στο Μουντιάλ

Η ΕΠΟ αποφάσισε να αναλάβει τα έξοδα μετακίνησης του μικρού Jay στη Βραζιλία, κατόπιν απόφασης του προέδρου της, Γιώργου Σαρρή. (VIDEOS)

Την ευκαιρία να ταξιδέψει στη Βραζιλία και να δει από κοντά τον Γιώργο Σαμαρά, δίνει στον μικρό Jay, η ΕΠΟ κατόπιν απόφασης του προέδρου της, Γιώργου Σαρρή. Η πρόταση έχει γίνει από την ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά η οικογένεια του Jay δεν έχει απαντήσει ακόμα αν θα βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής στη Μουντιάλ. Φυσικά τα έξοδα της μετακίνησης και παραμονής στην Βραζιλία θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την ΕΠΟ.

Δείτε τα όσα είπε ο Γιώργος Σαμαράς για τον μικρό Jay:

Ο Γιώργος Σαμαράς μίλησε από το Αρακαζού και πάλι για την σχέση του με τον μικρό Jay του έστειλε μέσω βίντεο ένα μήνυμα και ανυπομονεί να τον δει στην Βραζιλία στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα ή στον επόμενο.

Μεγάλο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε ο Γιώργος Σαμαράς από το Αρακαζού είχε να κάνει με τον Jay και τον τρομερό πανηγυρισμό του μικρού φίλου του διεθνή άσου και της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Σαμαράς αρχικά μίλησε για το βίντεο που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο χαρακτηρίζοντας το συγκινητικό και τονίζοντας ότι νοιώθει την αγάπη του μικρού του φίλου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κίνηση που έχει γίνει προκειμένου ο Jay να πάει στην Βραζιλία για την αναμέτρηση με την Κόστα Ρίκα λέγοντας ότι είναι ενήμερος και πως θα μιλήσει με τον πατέρα του παιδιού. Παράλληλα ο ίδιος και όλοι οι διεθνείς υπέγραψαν μια φανέλα που θα την στείλουν στον Jay αν δεν καταφέρουν να του τη δώσουν από κοντά ενώ στο τέλος έστειλε και ένα μήνυμα προς τον Jay μιλώντας στα Αγγλικά.

Μου έδειξες ένα βίντεο με τον Jay;
"Ναι το είδα χθες. Είναι ανατριχιαστικό, συγκινητικό. Πραγματικά αυτό το παιδί το λέω και ανατριχιάζω μου δίνει τόσο πολύ δύναμη που είναι απίστευτο. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το παιδί. Νοιώθω την αγάπη του και την αγάπη που νοιώθω εγώ την νοιώθουν και κάποιοι στην Ελλάδα".

Έχεις ενημερωθεί για την σελίδα που έχει γίνει ώστε να έρθει στην Βραζιλία;
"Είμαστε ενήμεροι για αυτή την σελίδα η οποία αν δεν κάνω λάθος ανέβηκε χθες. Ενημερώθηκα εχθές το βράδυ γιατί δεν έχω facebook ούτε άλλο λογαριασμό στα social media. Με ενημέρωσαν και σήμερα το πρωί σε μια συνομιλία που είχαμε με τον κ. Σαρρή είπαμε να δούμε αν είναι εφικτό και γίνεται να κανονίσουμε τα εισιτήρια για τον Jay για να δει το ματς με την Κόστα Ρίκα. Αν δεν προλάβουμε τώρα ελπίζω να προλάβουμε για το επόμενο ματς αν περάσουμε. Θα επικοινωνήσουμε με τον πατέρα του παιδιού να τον ενημερώσουμε και να συζητήσουμε μαζί του. Να μιλήσουμε για τις διαδικασίες που χρειάζεται και όταν πάρουμε το "ΟΚ" από τον πατέρα του παιδιού να προχωρήσουμε στην διαδικασία.

Αυτό που θα κάνουμε σε πρώτη φάση είναι να του δώσουμε μια φανέλα που θα την υπογράψω εγώ τώρα και στην συνέχεια τα υπόλοιπα παιδιά για να του την δώσουμε. Μέχρι το Μπέλφαστ άλλωστε που έχουμε δώσει ραντεβού για να βρεθούμε έχουμε πολύ ακόμα".

Τι μήνυμα θα ήθελες να του στείλεις;
"Μου δίνεις τρομερή δύναμη. Το γέλιο σου και η υποστήριξη σου με κάνει να αισθάνομαι πολύ δυνατός. Αυτή η φανέλα είναι για σένα. Θέλουμε να στην δώσουμε. Είμαι πολύ περήφανος που είσαι φίλος μου. Εύχομαι να σε δω σύντομα φίλε μου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ