ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σαλπιγγίδης: "Δύσκολη νύχτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Σαλπιγγίδης: "Δύσκολη νύχτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έκανε λόγο για έλλειψη μαχητικότητας, αυτοθυσίας και πνεύμα νικητή στην πλευρά της ελληνικής ομάδας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Β. Ιρλανδία.

Απογοητευμένος και κατηφής αποχώρησε από το "Γ. Καραϊσκάκης" ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ο οποίος όμως μίλησε στην κάμερα της "ΝΕΡΙΤ" για την εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο ματς με την Β. Ιρλανδία και για το τι φταίει σύμφωνα με τον ίδιο.

"Θεωρώ ότι δεν ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τέτοιου επιπέδου αγώνων. Θα πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να έχουμε πνεύμα νικητή, να δείχνουμε αυτοθυσία και μαχητικότητα τα οποία είχαμε και δεν χαρακτηρίζουν αυτή την ομάδα και έρχονται αυτά τα αποτελέσματα".

Θεωρείς ότι δεν μπόρεσε να γίνει μίξη των παλιών με των Νέων, ο κόσμος έχει απογοητευτεί; "Είναι αναμενόμενο. Γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα ο κόσμος εκδηλώνει την χαρά και τη λύπη πολύ γρήγορα. Δεν θα πρέπει να ρίξουμε τις ευθύνες στα νέα παιδιά και τον προπονητή. Όλοι έχουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να έρθουν οι νίκες".

Για τη συνέχεια:
"Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και θα είμαστε αισιόδοξοι και πρέπει να αλλάξουμε συμπεριφορά όλοι οι ποδοσφαιριστές για να έρθουν οι νίκες. Ήταν μια δύσκολη βραδιά για την χώρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο και να ρίξουμε μπουνιά στο μαχαίρι για να αντιστρέψουμε την κατάσταση".

Σαμαράς: "Να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας"

"Δεν ξέρω δεν μπορώ να βρω δικαιολογίες για το τι έφταιξε στο παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντική για εμάς η νίκη αλλά τελικά το χάσαμε το ματς. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια για να τα καταφέρουμε.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Κάτι λείπει στα πρώτα παιχνίδια. Χρειάζεται χαρακτήρας και θα παλέψουμε τις υπόλοιπες αναμετρήσεις για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση.

Είναι αρκετές ομάδες στο ίδιο επίπεδο. Η διαφορά με άλλες προκρίσεις που έχουμε κάνει είναι ότι πετυχαίναμε μια-δυο νίκες και ανέβαινε και η ψυχολογία μας. Τώρα είναι διαφορετική η ψυχολογία μας και πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα, μεταξύ των οποίων και τη νοοτροπία μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ