ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρεβάνς με το ίδιο σκορ για την Εθνική Νέων 1-0 την Ουγγαρία

Ρεβάνς με το ίδιο σκορ για την Εθνική Νέων 1-0 την Ουγγαρία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική Νέων στο δεύτερο φιλικό εκτός έδρας κόντρα στην Ουγγαρία επικράτησε με 1-0 και έδειξε καλύτερο πρόσωπο αφήνοντας ικανοποιημένο τον Γιάννη Γκούμα.

Μια άτυπη και φιλική ρεβάνς πήρε η Εθνική Νέων επικρατώντας της αντίστοιχης ομάδας της Ουγγαρίας με 1-0 σε αγώνα που διεξήχθη στην Ουγγαρία.

Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα επικράτησαν μάλιστα και με το ίδιο σκορ που είχαν χάσει πριν δυο μέρες στο πρώτο φιλικό των δυο ομάδων και σαφώς η εικόνα τους ήταν βελτιωμένη.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μίγγος στο 34' ενώ οι παίκτες του Γκούμα είχαν μια ακόμα πολύ καλή φάση με το Λημνίο στο 44'.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Επικράτησε 1-0 της Ουγγαρίας η Εθνική Νέων, στη δεύτερη μεταξύ τους εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Ελλάδας για την προκριματική φάση του EURO 2017 (Ουαλία, 10-15/11/2016).

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Μίγγος στο 34', ενώ ο Λημνιός έχασε μεγάλη ευκαιρία να διευρύνει το σκορ για την Εθνική, όταν στο 44' αστόχησε σε τετ α τετ.

Ελλάδα: Καπετάνος, Βαλμάς, Ευαγγέλου, Μίγγος, Λημνιός, Λάμπρου, Βουκελάτος (56' Νάτσος), Πανουργιάς (77΄ Νικολάου), Οικονομίδης (68' Μούργος), Σαμπανίδης (68' Σταθόπουλος), Φουάσης (68' Κατράνης)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμαςσχολίασε μετά το τέλος του ματς:

«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών και στους δύο αγώνες. Το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν η προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Η εικόνα μας βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό με γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Ήταν τα δυο τελευταία φιλικά προετοιμασίας, ενόψει του προκριματικού τουρνουά του Νοεμβρίου. Φυσικά, μόνος στόχος μας είναι πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για να επιτευχθεί οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε στα γήπεδα της Ουαλίας το 100% των δυνατοτήτων μας»".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ