ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρέτσος στον Sport24 Radio 103.3: "Έχουμε βάθος και ποιοτικούς παίκτες"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΥΠΡΟΣ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CYPRUS - GREECE / ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΣΑΜΑΡΗΣ(Κ) ΡΕΤΣΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Ρέτσος EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός της Εθνικής Ελλάδας, Παναγιώτης Ρέτσος, μίλησε για πρόκριση στο Μουντιάλ, αλλά και για "καλύτερη πορεία σε σχέση με το προηγούμενο". Τι ανέφερε για το ρόστερ της "γαλανόλευκης". (AUDIO)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Νίκο Συριώδη αμέσως μετά την εκτός έδρας νίκη της Εθνικής μας ομάδας 2-1 με ανατροπή επί της Κύπρου για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Για τον αγώνα:

“Ήταν πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα. Είχα πει ότι το μόνο που θέλουμε είναι να πάρουμε τη νίκη, χωρίς να κοιτάμε τα άλλα αποτελέσματα, αλλά την ομάδα μας. Καταφέραμε να πάρουμε ένα από τα πιο δύσκολα διπλά στο γκρουπ, είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄αυτό και τώρα κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Αυτή η νίκη μας δίνει ώθηση για να προκριθούμε στο Μουντιάλ”.

Για το αν πιστεύει ότι η Εθνική μπορεί να προκριθεί στο Μουντιάλ:

“Πραγματικά πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να προκριθεί στο Μουντιάλ. Δεν το λέω απλά για να το πω. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πολύ καλό ρόστερ. Έχουμε βάθος και πολύ ποιοτικούς παίκτες. Μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα και – γιατί όχι- να πάμε ακόμη καλύτερα απ΄ότι στο προηγούμενο Μουντιάλ”.

Για το μέλλον του στην Εθνική ομάδα:

“Είμαι εδώ και αυτή τη στιγμή θέλω να μαζεύω εμπειρίες. Είμαι ανάμεσα σε παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι σε αυτή την Εθνική. Ειδικά στη θέση μου παίζουν παίκτες που τους θαυμάζω και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ανάμεσά τους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ανατροπή στο ΓΣΠ, 2η η Ελλάδα και "βλέπει" Μουντιάλ
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Παπασταθόπουλος: "Ένα από τα πιο δύσκολα βράδια μου"
Τι χρειάζεται η Ελλάδα για να μπει στα μπαράζ
Το άξιζε η Ελλάδα, όχι η Βοσνία
Πώς περιέγραψε τη νίκη της Ελλάδας στην Κύπρο ο Sport24 Radio 103,3

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ