ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρέστα για την πρόκριση η Ελλάδα Κ19

Ρέστα για την πρόκριση η Ελλάδα Κ19
INTIME SPORTS

Η Ελλάδα Κ19 διεκδικεί την Κυριακή (12/7) την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Euro U19, κόντρα στη Γαλλία. Μοναδικό πρόβλημα ο Πόζογλου για τον Γκούμα.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 θα διεκδικήσει την Κυριακή (12/7) η Ελλάδα Κ19, αντιμετωπίζοντας τη Γαλλία στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Α' ομίλου.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κατερίνης (21:00) και οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Γκούμα θα έχουν τη συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων, οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια και θα δημιουργήσουν θερμή ατμόσφαιρα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι ολοκληρώθηκε με χαλαρή προπόνηση, λόγω του λίγου χρόνου που μεσολαβεί ανάμεσα στα παιχνίδια. Οι διεθνείς επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενεργητικής αποκατάστασης και δούλεψαν τις στατικές φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Στέλιος Πόζογλου.

Ο Γκούμας υπολογίζει όλους τους παίκτες του, η ψυχολογία βρίσκεται σε καλά επίπεδα και οι διεθνείς έχουν επίγνωση ότι έχουν μία μοναδική ευκαιρία να διακριθούν σε υψηλό επίπεδο.

* Διατέθηκαν στο σύνολό τους τα εισιτήρια που είχαν εκδοθεί για τον αγώνα Γερμανία-Ρωσία (2ος όμιλος), που θα διεξαχθεί στο `Α’ ΔΑΚ Κατερίνης τη Δευτέρα 13/7/2015 και ώρα 21:00, στο πλαίσιο της τελικής φάσης τουUEFA Euro U-19 Championship Greece 2015.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ