ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρανιέρι: "Τυχερός που αρκετοί διεθνείς παίζουν στην Ιταλία"

Ρανιέρι: "Τυχερός που αρκετοί διεθνείς παίζουν στην Ιταλία"
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι μίλησε στο "SkySports Italia" για τους Έλληνες διεθνείς που κάνουν καριέρα στην Ιταλία, στη νέα του θέση και στο ιταλικό πρωτάθλημα. Διαβάστε αναλυτικά.

Την άποψή του για το φετινό ιταλικό πρωτάθλημα και την δυναμική του, τους Έλληνες διεθνείς του Καμπιονάτο, αλλά και την ιδιαιτερότητα του της νέας του θέσης ως ομοσπονδιακός μας εκλέκτορας, ανέλυσε στο "SkySports Italia" ο Κλάουντιο Ρανιέρι.

"Η Γιουβέντους και η Ρόμα έχουν ξεφύγει, αλλά η Λάτσιο, η Νάπολι, η Ίντερ, η Μίλαν και η Φιορεντίνα θα επανέλθουν, ενώ υπάρχει και η έκπληξη που ακούει στο όνομα Βερόνα. Το πρωτάθλημα θα είναι δυνατό και ισορροπημένο, μιας και ορισμένες ομάδες τα πήγαν καλύτερα από κάποιες άλλες αυτό το καλοκαίρι", ανέφερε αρχικά ο Ρανιέρι και συνέχισε για την Εθνική και τους διεθνείς μας:

"Είμαι τυχερός που αρκετοί διεθνείς παίζουν στην Ιταλία, αλλά είμαι συχνά και στην Ελλάδα για να παρακολουθώ τους ποδοσφαιριστές. Μόλις επέστρεψα από το Λονδίνο για να δω ποιος παίζει στην Premier League, αλλά υπάρχουν και αυτοί που παίζουν στην Ισπανία και την Γερμανία. Για μένα είναι ένα τουρ, που περιλαμβάνει παιχνίδια και μεγάλες παύσεις. Έχω δέκα ματς σε δυο χρόνια".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ