ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ψηφίζει... Ελλάδα ο Μάγκατ

STOKE ON TRENT, ENGLAND - MAY 03:  Fulham manager Felix Magath reacts as his side are relegated following their defeat in the Barclays Premier League match between Stoke City and Fulham at the Britannia Stadium on May 3, 2014 in Stoke on Trent, England.  (Photo by Jamie McDonald/Getty Images)
STOKE ON TRENT, ENGLAND - MAY 03: Fulham manager Felix Magath reacts as his side are relegated following their defeat in the Barclays Premier League match between Stoke City and Fulham at the Britannia Stadium on May 3, 2014 in Stoke on Trent, England. (Photo by Jamie McDonald/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Φέλιξ Μάγκατ θέλει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Εθνικής και γι αυτό το λόγο δεν έχει απαντήσει σε πρόταση 3.5 εκ. ευρώ από την Σαουδική Αραβία. Προτεραιότητα ο Σούστερ.

Το κεφάλαιο Μάγκατ φαίνεται πως δεν έχει κλείσει οριστικά για την Εθνική Ελλάδας και αυτό όχι τόσο από την πλευρά της ΕΠΟ, όσο από του Γερμανού προπονητή. Πληροφορίες του Sport24.gr που προέρχονται από το περιβάλλον του έμπειρου τεχνικού, αναφέρουν πως ο Μάγκατ βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να κάτσει στον πάγκο της "γαλανόλευκης".

Βέβαια επίσημη πρόταση στα χέρια του δεν έχει ακόμα, παρά μόνο κάποιες διερευνητικές επαφές που έγιναν πριν λίγες ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει ούτε πως η περίπτωση του έχει εγκαταλειφθεί οριστικά, ούτε φυσικά πως αποτελεί προτεραιότητα.

Όπως σας ενημερώσαμε και την Πέμπτη (24/9), πρώτος στόχος των ανθρώπων της ΕΠΟ αποτελεί ο Μπερντ Σούστερ που αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να συζητήσει από κοντά το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την ομοσπονδία.

Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι επαφές με τον Σούστερ υπάρχει σκέψη τόσο για τον Λουί Φερναντές, όσο και για έναν ακόμα Γάλλο τεχνικό.

Πρέπει να σημειώσουμε πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάγκατ έχει στο... περίμενε πρόταση 3.5 εκ. ευρώ από την Σαουδική Αραβία, αφού ο πάγκος της Ελλάδας αποτελεί για τον ίδιο προτεραιότητα.

Τα χρήματα εξάλλου δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο, αφού ο έμπειρος τεχνικός έχει βγάλει πολλά λεφτά στην καριέρα του και ψάχνει το καλύτερο για το μέλλον του.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ