ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρώτα το φιλικό, μετά το Γιβραλτάρ για Εθνική

Πρώτα το φιλικό, μετά το Γιβραλτάρ για Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή της Εθνικής αναχώρησε από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" με τελικό προορισμό το Αϊντχόφεν, όπου θα μεταβεί οδικώς μέσω Ντίσελντορφ για το φιλικό με την Ολλανδία. Ακολούθως, έπεται το ματς με το Γιβραλτάρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας αναχώρησε από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με τελικό προορισμό το Αϊντχόφεν, όπου θα μεταβεί οδικώς μέσω Ντίσελντορφ για το φιλικό με αντίπαλο την Ολλανδία την Πέμπτη (1/9, 21:45).

Στο "Philips Stadion" οι διεθνείς θα αντιμετωπίσουν τους "οράνιε" και την επομένη μέρα θα αναχωρήσουν για την Πορτογαλία και την πόλη Φάρο ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ (6/9) στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Με την ευχή βέβαια, να αποτελέσει μακρινή ανάμνηση η εφιαλτική πορεία στα προκριματικά του Euro της Γαλλίας.

Οι "εκλεκτοί" του Μίχαελ Σκίμπε είναι οι εξής: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως "η αποστολή της Εθνικής Ομάδας συγκεντρώθηκε στο Αϊντχόφεν, όπου την Πέμπτη 1/8 θα δώσει τον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν, φιλικού χαρακτήρα, με την Ολλανδία (21:45, ΟΤΕ TV).

Στο ξενοδοχείο όπου έχουν καταλύσει τα μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχουν φτάσει όλοι οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν από τον κ. Σκίμπε, με εξαίρεση τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος θα ενσωματωθεί αύριο στην αποστολή.

Το αυριανό πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδας περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (στις 12:00 και στις 18:00, ώρα Ελλάδας)". ​

Εθνική Ελπίδων: Αλλαγές στο ρόστερ για Αλβανία & Πορτογαλία

Εξάλλου, ο Αντώνης Νικοπολίδης προχώρησε σε δύο αλλαγές στο ρόστερ της Εθνικής Ελπίδων ενόψει των αναμετρήσεων με Αλβανία και Πορτογαλία για τα προκριματικά του UEFA EURO 2017. Στις θέσεις των Γιώργου Μασούρα και Χάρη Μαυρία κλήθηκαν οι Γιώργος Μανθάτης και Κοσμάς Τσιλιανίδης, αντίστοιχα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ