ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρόβλημα με Τοροσίδη στην Εθνική

Πρόβλημα με Τοροσίδη στην Εθνική
Τοροσίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απρόοπτο στην προπόνηση της Εθνικής μας με τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αντιμετωπίζει οξεία οσφυαλγία και είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Τρίτης (6/9, 21.45) με το Γιβραλτάρ. Έτοιμος ο Φορτούνης.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Τοροσίδη στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ το βράδυ της Τρίτης (6/9, 21.45, OTE 1), στο πλαίσιο του 1ου αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Ο αρχηγός του ανιπροσωπευτικού συγκροτήματος αντιμετώπισε επεισόδιο οξείας οσφυαλγίας και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Τη Δευτέρα (5/9) θα δοκιμάσει να προπονηθεί και αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, τότε θα μείνει εκτός μάχης. Σε αντίθεση με τον ποδοσφαιριστή της Μπολόνια, ο Κώστας Φορτούνης ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό προπονητή Μίκαελ Σκίμπε.

Το πρωί της Κυριακής (4/9) οι διεθνείς συμμετείχαν σε 40λεπτο πρόγραμμα αποφόρτισης και πρόληψης με ασκήσεις κινητικότητας, ισορροπίας και διατάσεις. Σημειώνεται ότι ο Γερμανός προπονητής παρέθεσε το βράδυ δείπνο στους ποδοσφαιριστές εκτός ξενοδοχείου.

Η προπόνηση της "γαλανόλευκης" τη Δευτέρα (5/9) είναι προγραμματισμένη για τις 20.00, ενώ η συνέντευξη Τύπου του Σκίμπε θα γίνει μία ώρα νωρίτερα, στις 19.00.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ