ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προβάδισμα ο Κατσουράνης για την άμυνα

Προβάδισμα ο Κατσουράνης για την άμυνα
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως προτιμά τον Κατσουράνη για το κέντρο της άμυνας δίπλα στον Παπασταθόπουλο. Παρουσία Ελλήνων φιλάθλων, Σαρρή και Πιλάβιου η προπόνηση (videos)

Αποστολή στην Σλοβακία: Παναγιώτης Χαραλάμπους

Παρουσία Ελλήνων φιλάθλων, αλλά και των Σαρρή, Πιλάβιου ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (16/10) με την Σλοβακία.

Η προπόνηση που δεν έγινε και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες (έπεσε πολύ η θερμοκρασία) κράτησε περίπου μια ώρα με τον Φερνάντο Σάντος να δείχνει την προτίμησή του για τον παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Μετά το αρχικό ζέσταμα με τρέξιμο, τα σπριντάκια και τα παιχνίδια με μπάλα (σ.σ. κορόιδο), ο Φερνάντο Σάντος χώρισε τους παίκτες για το δίτερμα, δοκιμάζοντας στην ίδια ομάδα τους παίκτες που σκέφτεται για τις δύο θέσεις (στόπερ και μεσαία γραμμή).

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος δοκίμασε τον Παπασταθόπουλο και δίπλα του τον Κατσουράνη, ενώ στην ίδια ομάδα αγωνίστηκε και ο Σιόβας ως αριστερός μπακ.

Βέβαια δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και ο Σιόβας και για τον λόγο αυτό τον έβαλε δίπλα από Κατσουράνη και Παπασταθόπουλο. Αν και αυτή η λύση συγκεντρώνει προς το παρών λίγες πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, στην μεσαία γραμμή, όλα δείχνουν πως την θέση του Κατσουράνη (αν αγωνιστεί στόπερ) θα πάρει ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος αγωνίστηκε δίπλα στον Μανιάτη.

Όσον αφορά την επίθεση δύσκολα θα αλλάξει το δίδυμο Γκέκας-Σαμαράς, με τον Σαλπιγγίδη να διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα.

Παρουσία κόσμου η προπόνηση

Στο μεταξύ την συμπαράσταση των φιλάθλων της είχε η Εθνική μας ομάδα στην τελευταία της προπόνηση.

Εκατό Έλληνες οπαδοί βρέθηκαν στις εξέδρες του Σταδίου και εμψύχωσαν τους ποδοσφαιριστές συνθήματα ζητώντας το "τρίποντο" στο παιχνίδι με την Σλοβακία.

Να θυμίσουμε πως στην αναμέτρηση της Τρίτης (16/10) το παρών στις εξέδρες του Σταδίου θα δώσουν 900 φίλαθλοι.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ