ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προστατεύει Φορτούνη με Λευκορωσία ο Σκίμπε

Προστατεύει Φορτούνη με Λευκορωσία ο Σκίμπε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα προστατεύσει τον Κώστα Φορτούνη στο φιλικό με τη Λευκορωσία, όμως δεν θα είναι ο μόνος που θα απουσιάσει, αφού θα κάνει άλλες αλλαγές, θέλοντας να προστατέψει παίκτες ενόψει Βοσνίας.

Μπορεί το μυαλό όλων στην Εθνική ομάδα να είναι στο επικείμενο ματς με την Βοσνία την Κυριακή (13/11) για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παρ' όλα αυτά προηγείται ένα φιλικό με τη Λευκορωσία ως τεστ για την γαλανόλευκη, προτού ριχτεί στη μάχη απέναντι στον Τζέκο, τον Πιάνιτς και την παρέα τους.

Ο Μίχαελ Σκίμπε αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στον αυριανό (9/11) αγώνα με τους Λευκορώσους και θα αφήσει παίκτες εκτός για να τους ξεκουράσει και να τους προστατεύσει. Ένας απ' αυτούς είναι ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος αποκόμισε ένα αιμάτωμα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα προστατευτεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ώστε να αποφύγει τα χειρότερα.

Βέβαια, ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού δεν θα είναι ο μόνος που θα μείνει εκτός 11άδας, αφού ο Γερμανός θα κάνει και άλλες αλλαγές, δίνοντας ευκαιρίες και σε άλλους παίκτες. Βέβαια, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην σημερινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, όπου ο Σκίμπε θα κάνει πιο ξεκάθαρες τις προθέσεις του περί του τι προτίθεται να ακολουθήσει στο φιλικό.

Θυμίζουμε ότι ο Καπίνο έχει βγει off και την θέση του πήρε ο Κυριακίδης, ο Μανωλάς επίσης έχει αποκλειστεί λόγω κατάγματος στη μύτη, ο Μπακασέτας έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και λογικά θα προφυλαχθεί ενόψει Βοσνίας (με τον Ατρόμητο δεν έπαιξε το Σάββατο), ενώ τραυματισμό αντιμετώπισε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αλλά έχει δηλώσει "παρών" στο κάλεσμα του Σκίμπε.

Όπως και να 'χει, θα δούμε αλχημείες και δοκιμές στο φιλικό με τους Λευκορώσους, όπου ακόμα και ένα αρνητικό αποτέλεσμα δεν θα... πληγώσει και στόχος είναι άπαντες να είναι πανέτοιμοι για την Βοσνία για να γίνει το "4 στα 4".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ