ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προπονήθηκε ο Παπασταθόπουλος, ατομικό ο Καπίνο

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ    (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κανονικά προπονήθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος την Τρίτη και υπολογίζεται από τον Μίχαελ Σκίμπε για τον αγώνα με το Βέλγιο. Εκτός πλάνων δείχνει να μένει ο Στέφανος Καπίνο.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προπονήθηκε κανονικά με την Εθνική Ελλάδας την Τρίτη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, δείχνοντας ότι θα είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με το Βέλγιο την προσεχή Κυριακή, αφού κόντρα στην Εσθονία την Πέμπτη θα είναι τιμωρημένος.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 1ο ημίχρονο του αγώνα με τη Χέρτα προ ημερών, λόγω ζαλάδας, που οφειλόταν στην ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε εκείνες τις ημέρες, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί.

Τη Δευτέρα είχε άδεια από τον Μίχαελ Σκίμπε και την Τρίτη ακολούθησε όλο το πρόγραμμα, με συνέπεια να υπολογίζεται από τον Γερμανό τεχνικό ίσως για το πιο καθοριστικό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Αντιθέτως, ο Στέφανος Καπίνο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των συνεχιζόμενων ενοχλήσεων στο γόνατό του, που οφείλονται σε χτύπημα στην τελευταία φάση του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο Περιστέρι.

Τόσο ο τερματοφύλακας των πρωταθλητών Ελλάδας όσο και ο Βασίλης Τοροσίδης, που ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα και υποβάλλεται σε θεραπεία, ωστόσο παραμένουν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, έστω κι αν ο Σκίμπε καταστρώνει σχέδια χωρίς τη συμμετοχή τους στην ενδεκάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ