ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προπονήθηκαν και βλέπουν τελικό Champions League οι διεθνείς!

Προπονήθηκαν και βλέπουν τελικό Champions League οι διεθνείς!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι διεθνείς μας προπονήθηκαν στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και είναι ελεύθεροι να δουν όπου θέλουν τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Αύριο (4/6) στις 17:30 η επόμενη προπόνηση.

Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα (3/6, 17:00) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά οι διεθνείς μας ενόψει του αγώνα με την Βοσνία στο "Bilino Polje" στη Ζένιτσα την ερχόμενη Παρασκευή (9/6, 21:45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με εξαίρεση τον Κώστα Μήτρογλου που ενσωματώνεται αύριο στην αποστολή της γαλανόλευκης, όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό την επίβλεψη του Μίχαελ Σκίμπε και των συνεργατών του, χωρίς πάντως να μπορεί να ειπωθεί ακόμα το παραμικρό σχετικά με την τακτική ή το σχήμα που θα παραταχθεί η γαλανόλευκη.

Εξάλλου, στους παίκτες εκχωρήθηκε το δικαίωμα ελεύθερου προγράμματος μέχρι το βράδυ, οπότε θα επιστρέψουν στο ξενοδοχείο "Σουίτες Βουλιαγμένης" και μπορούν να παρακολουθήσουν όπου θέλουν τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους στο Κάρντιφ ή να κάνουν ό,τι θέλουν.

Η αυριανή προπόνηση (4/6) είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και θα είναι ξανά κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ