ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρόκριση παρά την ήττα με 1-0 για την Εθνική Παίδων

Πρόκριση παρά την ήττα με 1-0 για την Εθνική Παίδων

Η Εθνική Παίδων γνώρισε την ήττα με 1-0 από το ΕΪΡΕ στο τελευταίο της παιχνίδι για την προκριματική φάση αλλά πήρε την πρόκριση στην Elite Round ως δεύτερη στον όμιλο της.

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Εθνική Παίδων από την αντίστοιχη ομάδα του ΕΪΡΕ στο τελευταίο ματς των δυο ομάδων στο πλαίσιο του δευτέρου ομίλου αλλά και οι δυο ομάδες εξασφάλισαν την πρόκριση στην Elite Round. Το ΕΙΡΕ κατέκτησε την πρώτη θέση και η Ελλάδα την δεύτερη.

Ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κ. Γεωργόπουλος έκανε αρκετές αλλαγές και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε μαζί του στην Ανδόρα και αυτό επηρέασε λίγο την εικόνα της Εθνικής Παίδων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ηττήθηκε 1-0 η Εθνική Παίδων από την αντίστοιχη του ΕΪΡΕ, στον τελευταίο -και χωρίς βαθμολογική σημασία- αγώνα της για το τουρνουά του 2ου προκριματικού ομίλου του EURO 2017, που φιλοξενήθηκε στην Ανδόρα.

Σε ένα ισορροπημένο ματς, οι Ιρλανδοί έφτασαν στην επικράτηση με γκολ του Κόνολι στο 21΄, ενώ ο ίδιος παίκτης αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Ύστερα από το σημερινό αποτέλεσμα, η Ελλάδα προκρίθηκε στην elite round της διοργάνωσης ως δεύτερη στη βαθμολογία, ενώ το ΕΪΡΕ κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλο.

Ελλάδα: Τσιμόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Βουτσάς, Μελιόπουλος (60΄ Κατσούκης), Ζουμπουλίδης, Γλέζος (51΄ Γκαργκαλατζίδης), Σκεντεράι (51΄ Τσιριγώτης), Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Βοΐλης

ΕΪΡΕ: Μάχερ, Ο’ Κόνορ, Λέντγουιτζ, Κόλινς, Μπόλγκερ, Κόβεντρι, Κόνολι, Άιντο (50΄ Τόμσον), Κιλκένι (75΄ Κάφρεϊ), Νόλαν, Κάβανο (63΄ Μπρέναν)".

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΕΙΡΕ 9
Ελλάδα 6
Καζακστάν 3
Ανδόρα 0

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ