ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπαλάρα και πεντάρα για την Εθνική Νέων

Μπαλάρα και πεντάρα για την Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων με τους Λημνιό και Παυλίδη να πετυχαίνουν από δυο τέρματα επικράτησε 5-0 του Λουξεμβούργου, θέλει έναν βαθμό για την πρόκριση, και θα διεκδικήσει την πρώτη θέση του 6ου ομίλου στο ματς με την Αγγλία. (VIDEOS)

Πανεύκολα, όπως άλλωστε δείχνει και το τελικό 5-0, η Εθνική Νέων επικράτησε του Λουξεμβούργου στο δεύτερο ματς του 6ου ομίλου της προκριματικής φάσης και θέλει μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην Elite Round.

Πλέον και ανάλογα με το τι θα γίνει στην αναμέτρηση Ουαλία-Αγγλία η Εθνική Νέων θα διεκδικήσει και την πρώτη θέση στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στους Άγγλους.

Στο ματς με το Λουξεμβούργο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε εύκολο έργο και αυτό έγινε ακόμα ευκολότερο με το γρήγορο γκολ του Λημνιού στο 1' μετά από κόντρα που έγινε μέσα στην περιοχή και πλασέ σε κενή εστία.

Η Εθνική Νέων έκανε το 2-0 στο 14' με τον Μίγγο μετά από εκτέλεση φάουλ και κοντινή πάσα του Λημνιού, ο μέσος της Εθνικής Ελλάδος έκανε το 2-0. Ο επιθετικός του Ατρόμητου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με εύστοχο πλασέ μέσα από την περιοχή στο 21' μετά από παράλληλη μπαλιά του Σταθόπουλου.

Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παυλίδη να πετυχαίνει δυο τέρματα. Αρχικά στο 66' ο Βρουσάι έδωσε την ασίστ στον Έλληνα άσο που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει.

Το 5-0 έγινε στο 73' όταν ο Μίγγος εκτέλεσε ένα φάουλ, έχασε την μπάλα ο γκολκίπερ του Λουξεμβούργου, ο Κατράνης βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια στην γραμμή του άουτ δίπλα στο δεξί δοκάρι έκανε την πάσα προς τον Παυλίδη ο οποίος από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Ιβάιλο Στογιάνοβ από τη Βουλγαρία παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ντα Κόστα, Μπράντεμπουργκερ, Σμιτ, Μιλόγεβιτς και Ρέτσο, ενώ στο 89΄απέβαλε τον Ντούμπλιν με απευθείας κόκκινη.

Εθνική Ελλάδος: Σιαμπάνης (46' Καπετάνος), Πανάγου, Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος, Σταθόπουλος (34' Μιλόγεβιτς), Βρουσάι (72' Οικονομίδης), Νικολάου, Παυλίδης.

Λουξεμβούργο: Ζιάνγκ, Μπράντεμπουργκερ, Χέινζ, Σίμον, Κάρλσον, Ντούμπλιν, Σμιτ, Οστρόβσκι (74΄ Ντουριάτι), Κλάιν (57΄ Μπους), Τινέλι (64΄ Μπέλιτς), Ντα Κόστα.

Τι γίνεται με την πρόκριση

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ουαλία νίκησε την Αγγλία με 3-2 και μπέρδεψε τα πράγματα αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς σε περίπτωση ήττας από την Αγγλία και νίκης της Ουαλίας επί του Λουξεμβούργου θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία στους έξι πόντους.

Σε αυτή την περίπτωση δεύτερο κριτήριο για την πρώτη θέση θα είναι το συνολικό goal average των τριών ομάδων στα ματς μεταξύ τους όχι και στην αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο όπου η Εθνική πέτυχε πέντε τέρματα σε αντίθεση με την Αγγλία που επικράτησε μόλις 2-0.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.

Η Βαθμολογία
1. Ελλάδα 6 (7-0)
2. Ουαλία 3 (3-4)
2. Αγγλία 3 (4-3)
3. Λουξεμβούργο 0 (0-7)









TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ