ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προκρίνεται του Κωστένογλου για θέση βοηθού

Προκρίνεται του Κωστένογλου για θέση βοηθού
INTIME SPORTS

Πέρα από το θέμα του επόμενου κόουτς της Εθνικής ομάδας, υπάρχει και εκείνο του τεχνικού τιμ, με το Νίκο Κωστένογλου να έχει τον πρώτο λόγο για την θέση του βοηθού προπονητή.

Ο Γιώργος Καραγκούνης έχει πραγματοποιήσει τριήμερο ταξίδι στην Ισπανία, όπου έχει πρώτα απ' όλα επαφή με τον Σέρχιο Μαρκαριάν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, όμως γίνονται και άλλες συζητήσεις και συναντήσεις από τον "Κάρα" (παίζει το όνομα του Μίτσελ και όχι μόνο).

Πέρα από το θέμα του επόμενου ομοσπονδιακού προπονητή, που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, έχουμε και αυτό του τεχνικού τιμ, με το Νίκο Κωστένογλου να προβάλει ως το πρώτο φαβορί για την θέση του βοηθού προπονητή στην "γανανόλευκη".

Βέβαια, δεν είναι ένα ζήτημα αποκομμένο από εκείνο του κόουτς, ο οποίος θα έχει τον τελευταίο λόγο, όμως υπήρξαν διάφορα ονόματα για την συγκεκριμένη θέση και ο Έλληνας προπονητής δείχνει να είναι αυτή την στιγμή το φαβορί.

Το ταξίδι του Καραγκούνη στην Ισπανία θα βγάλει είδηση, αφού το πιθανότερο είναι πως θα επιστρέψει με οριστικά νέα, θα θέσει την πρότασή του στο Δ.Σ. της ΕΠΟ και θα παρθεί η τελική απόφαση. Λογικά, μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν εξελίξεις.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ