ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προκλήθηκαν οι Βόσνιοι με σημαίες και αναφορά στην σφαγή της Σρεμπρένιτσα

Προκλήθηκαν οι Βόσνιοι με σημαίες και αναφορά στην σφαγή της Σρεμπρένιτσα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έλληνες φίλαθλοι κράτησαν πανό με αναφορά στην σφαγή στην Σρεμπρένιτσα και προκάλεσαν την αντίδρασή των Βόσνιων. Η απειλή στον Παπαδόπουλο, έξαλλος ο Βόσνιος προπονητής με τον διαιτητή.

Οι Βόσνιοι φίλαθλοι πέταξαν φωτοβολίδες προς τους Έλληνες φιλάθλους μετά το γκολ στο 32ο λεπτό, με το οποίο μπήκε η ομάδα τους μπροστά στο σκορ, όμως φαίνεται πως προκλήθηκαν από ανεγκέφαλους, κάνοντας ακόμα πιο μπαρούτι την κατάσταση.

Συγκεκριμένα, υπήρξε πανό με αναφορά στην σφαγή στην Σρεμπρένιτσα και αυτό προκάλεσε αντίδραση από τη μεριά τους. Το 1995, Σέρβοι από τη Βοσνία σκότωσαν 8.000 Βόσνιους μουσουλμάνους άνδρες και αγόρια στη Σρεμπρένιτσα και ορισμένοι Έλληνες θέλησαν να τους... πικάρουν με ένα τέτοιο γεγονός.

Το σύνθημα που χρησιμοποίησαν ήταν το "Nož, žica, Srebrenica", γνωστή σερβική ατάκα που κυριολεκτικά σημαίνει: "Μαχαίρι, συρματόπλεγμα, Σρεμπρένιτσα".

Ο παρατηρητής το έχει γράψει στο φύλλο αγώνα, όπως βέβαια τα καπνογόνα των Βόσνιων, με τις δυο χώρες να κινδυνεύουν με τιμωρία. Μένει να δούμε το μέγεθός της. Όπως και να 'χει, δεν θα περάσει έτσι ό,τι συνέβη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.



Ο Παπαδόπουλος απειλείται με 1 ως 3 αγωνιστικές για την κόκκινη

Εξάλλου, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος απειλείται από 1 ως 3 αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο 79ο λεπτό για κουτουλιά στον Ζουκάνοβιτς. Δεν κατάλαβαν αρκετοί τι ακριβώς συνέβη, όμως ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη τον αμυντικό της Λειψίας, ο οποίος περιμένει την ετυμηγορία.

Έξαλλος ο Βόσνιος προπονητής με τον διαιτητή

Τέλος, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βοσνίας, έκανε φραστική επίθεση στον διαιτητή μετά τον αγώνα και τον συγκράτησαν οι σεκιούριτι, διότι ήταν έξαλλος μαζί του. Ο ίδιος θεωρεί ότι προφανώς είχε πολλές λάθος αποφάσεις και μετά το τελευταίο σφύριγμα έτρεξε προς το μέρος του με άγριες διαθέσεις.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λύτρωση με γκολάρα του Τζαβέλλα, 1-1 η Εθνική με την Βοσνία
Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Τρέλα στο γκολ του Τζαβέλλα, ο Μανιάτης "σούταρε" στον πάγκο
"Τζαβελλιά" με τσαμπουκά
Τζαβέλλας: "Με βαρούσαν όλοι, έβγαλαν τα απωθημένα τους"
Σκίμπε: "Μας έφυγε ένα βάρος στο γκολ της ισοφάρισης"
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ