ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προανήγγειλε αλλαγές ο Σκίμπε

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΣΚΙΜΠΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΣΚΙΜΠΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο Περιστέρι βρέθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, για το ματς του Ατρομήτου με την ΑΕΛ και μίλησε στη NOVA για την Εθνική ομάδα, το Nations League και το επικείμενο Ολυμπιακός - ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Αλλαγές στην Εθνική ομάδα προανήγγειλε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, μιλώντας στην κάμερα της NOVA από το γήπεδο του Περιστερίου, όπου είχε πάει για να δει τον αγώνα του Ατρομήτου με την ΑΕΛ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Ο Γερμανός εκλέκτορας, είπε ενόψει των αγώνων του Nations League: "Πιστεύω πως είναι καλή ευκαιρία να έχουμε ενδιαφέροντα παιχνίδια, ακόμα και "εκδίκηση" κόντρα σε Εσθονία, Φινλανδία, πρέπει να ανέβουμε κατηγορία.

Πρέπει να αντικατασταθούν κάποιοι παίκτες, ψάχνουμε πάντα για νεαρούς παίκτες, από ομάδες όπως ο Ατρόμητος για να στελεχώσουν την Εθνική".

Για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο Φάληρο, όπου σίγουρα θα δώσει το παρών και τη μάχη τίτλου ανέφερε: "Υπάρχουν τρεις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα, είναι πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που ο Ολυμπιακός έχει καλούς αντιπάλους, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλός. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον ματς".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ