ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρεμιέρα για την Εθνική Παίδων

Πρεμιέρα για την Εθνική Παίδων

Χωρίς προβλήματα η Εθνική Παίδων ρίχνεται την Πέμπτη στην μάχη του 5ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015.

Στην μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015 ρίχνεται την Πέμπτη η Εθνική Παίδων με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αντιμετωπίζει την Εθνική Ουκρανίας. Στον όμιλο της Ελλάδος πλην της Ουκρανίας μετέχουν η διοργανώτρια Λετονία και η Σουηδία.

"Την Ουκρανία αντιμετωπίζει στις 25/9 (14:00) στη λετονική πόλη Γιάγκλαβα η Εθνική Παίδων, στην πρεμιέρα του 5ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015.

Η ελληνική ομάδα θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα τραυματισμών και με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, όπως δήλωσε στο epo.gr ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Γεωργόπουλος:

«Έγινε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία και τώρα είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι για τους αγώνες του τουρνουά. Σεβόμαστε την Ουκρανία, πρώτη αντίπαλό μας στον όμιλο, όμως έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Οφείλουμε να είμαστε προσεχτικοί στην πρεμιέρα μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ανάρ Σαλμάνοφ (Αζερμπαϊτζάν), με βοηθούς τους Μούμπαριζ Χασίμοφ (Αζερμπαϊτζάν)-Γεβγένις Μορόζοφς (Λετονία) και 4ο διαιτητή τον Βιτάλις Σπασιονίκοβς (Λετονία).

Στο άλλο ματς του ομίλου, η διοργανώτρια Λετονία θα παίξει στη Ρίγα με τη Σουηδία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ