ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρεμιέρα για την Ελλάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ

Πρεμιέρα για την Ελλάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική Ελλάδας φιλοξενείται από το Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και δεν σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Πρεμιέρα στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 έχει η Ελλάδα, η οποία την Τρίτη (6/9) φιλοξενείται από το Γιβραλτάρ (21:45, OTESPORT1).

Η Εθνική ομάδα θέλει να αρχίσει με νίκη και εναντίον ενός τόσο αδύναμου αντιπάλου, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία ιστορικών διαστάσεων.

Χαρακτηριστικό είναι πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, αφού το Γιβραλτάρ δεν διαθέτει γήπεδο που να πληροί τις προδιαγραφές της UEFA.

Ο Μίκαελ Σκίμπε έκανε αρκετές δοκιμές στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, όμως στην προπόνηση της Δευτέρας (5/9) φαίνεται πως κατέληξε στους βασικούς του.

Ο Γερμανός προπονητής θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1, με τον Καρνέζη στην εστία, τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Τζαβέλλα στην τετράδα της άμυνας, τους Σάμαρη και Μανιάτη ως αμυντικούς χαφ, τους Μπακασέτα, Μάνταλο και Φορτούνη στην τριπλέτα της μεσαίας γραμμής και τον Μήτρογλου ως προωθημένο.

Η Ελλάδα χρειάζεται να σκοράρει αρκετά γκολ εναντίον του Γιβραλτάρ, για να δημιουργήσει καλό ενεργητικό στον όμιλο.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ