ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πράξη δεύτερη για την Ελλάδα Κ19

Πράξη δεύτερη για την Ελλάδα Κ19
INTIME SPORTS

Το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Euro U19 ψάχνει η Ελλάδα κόντρα στην Αυστρία, στη 2η αγωνιστική των ομίλων. Στη Λάρισα τα δύο παιχνίδια, Γαλλία - Ουκρανία το άλλο ματς.

Η 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19 διεξάγεται την Πέμπτη (9/7) με δύο παιχνίδια, το Γαλλία - Ουκρανία στις 19:00 και το Ελλάδα - Αυστρία στις 22:00.

Το παιχνίδι Ελλάδα - Αυστρία θα έχει ραδιοφωνική κάλυψη από το Sport24 Radio 103,3 και LIVE περιγραφή από το www.sport24.gr

Στα πρώτα παιχνίδια, η Ελλάδα είχε επικρατήσει 2-0 της Ουκρανίας και η Γαλλία 1-0 της Αυστρίας, με τις δύο χώρες να αναζητούν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκρισης τους στην ημιτελική φάση.

Στον αντίποδα, οι ηττημένες της πρεμιέρας χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη, για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν στο AEL FC ARENA της Λάρισας και έχουν συγκεντρώσει την προσοχή των ντόπιων. Η οργανωτική επιτροπή ενημέρωσε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στην κεντρική πλατεία της πόλης και τα εναπομείναντα, θα διατεθούν στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

Θέση Χώρα Γκολ Βαθμοί
1. Ελλάδα 2-0 3
2. Γαλλία 1-0 3
3. Αυστρία 0-1 0
4. Ουκρανία 0-2 0
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ