ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ποστέκογλου: "Στα τελευταία παιχνίδια παίζει πιο επιθετικά η Ελλάδα"

Ποστέκογλου: "Στα τελευταία παιχνίδια παίζει πιο επιθετικά η Ελλάδα"

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό της Αυστραλίας με την Ελλάδα, αναφέρθηκε στη νέα Εθνική μας ομάδα, μίλησε για τον Σάμαρη, ενώ δήλωση έκανε και ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας, Μίλε Γέντινακ.

Στη συνέντευξη Τύπου του πρώτου φιλικού με την Ελλάδα, ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Αυστραλίας, Άγγελος Ποστέκογλου, αναφέρθηκε στη νέα Εθνική μας ομάδα, μίλησε για τον Ανδρέα Σάμαρη και για τη δική του ομάδα, Εκ μέρους των παικτών, μίλησε ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας, Μίλε Γέντινακ.

"Η Ελλάδα έχει κάνει μια μικρή ανανέωση. Η χρυσή γενιά της σταμάτησε, αλλά στα τελευταία παιχνίδια παίζει πιο επιθετικά, ειδικά στην άμυνα. Σε αντίθεση με το παρελθόν, πιέζουν περισσότερο. Θα είναι ένα καλό τεστ για μας, αλλά πέρα από τις δοκιμές που θα κάνουμε φυσικά και θέλουμε τη νίκη.

Είναι καλό που θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια νέα παιδιά. Ψάχνουμε διαρκώς παίκτες για να μας βοηθήσουν και ήδη υπάρχουν 2-3 παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία αυτή, άρα θα είναι ένα καλό τεστ γι’ αυτούς", είπε αρχικά ο Ποστέκογλου, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στον Ανδρέα Σάμαρη, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Παναχαϊκή:

"Ο Σάμαρης ήταν ένα ταλαντούχο παιδί. Υπήρχαν αρκετά ταλέντα τότε στην Ελλάδα, αλλά εκείνος είχε κάτι ξεχωριστό. Είναι φανταστικό να βλέπω την εξέλιξή του".

Τέλος, ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας, Μίλε Γέντινακ, ανέφερε: "Είναι ένα καλό φιλικό απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Όποιος και αν χρησιμοποιηθεί θα έχει την υποστήριξή μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ