ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ποιοι να ξεκινήσουν στις Βρυξέλλες με το Βέλγιο;

Ποιοι να ξεκινήσουν στις Βρυξέλλες με το Βέλγιο;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να μπουν στην θέση του Μίχαελ Σκίμπε και να αποφασίσουν για την 11άδα της γαλανόλευκης στον αγώνα με το Βέλγιο για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Μια από τις μεγαλύτερες αγωνιστικές προκλήσεις της όσο διάστημα βρίσκεται ο Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της θα βρει μπροστά της η Εθνική μας ομάδα. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει το Βέλγιο (25/3, 21:45) για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ και καλείται να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο των διεθνών μας απέναντι σε μια από τις καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης, που διαθέτει αστέρια παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ της και συνάμα παίζει εντός έδρας. Η ομάδα μας καλείται να δείξει χαρακτήρα και να σταθεί όρθια στο "King Baudouin Stadium", το οποίο θα είναι κατάμεστο.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα μετρά τρεις νίκες και μια ισοπαλία ως τώρα και είναι 2η, πίσω μόνο από τους "κόκκινους διαβόλους", που έχουν το απόλυτο και φαντάζουν ως το φαβορί για την πρώτη θέση και το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Sport24.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να μπουν στην θέση του Μίχαελ Σκίμπε και να αποφασίσουν για την 11άδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον αγώνα με το Βέλγιο. Επιλέξτε ποιοι κατά την άποψή σας θα πρέπει να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, σε διάταξη 4-2-3-1 όπως είθισται να κατεβάζει την ομάδα ο ομοσπονδιακός μας εκλέκτορας.







TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ